string(1) "b"
Profielfoto van PXA Nederland

PXA Nederland

Ruijgenhoeksepolder 6, 3453 NG Utrecht

Over ons

Goed isoleren is een makkelijke en bovendien goedkope manier om uw energierekening te verlagen. Èn ook om het comfort in huis te verbeteren. Maar wat is goed isolatiemateriaal? Daar heeft PXA Nederland een uitgesproken mening over. Ons product, Isobooster, is namelijk geschikt voor (bijna) alle plekken in uw woning. Voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Optimale energiebesparing, daar staat PXA Nederland voor. Verspilling en vervuiling willen we ten koste van alles voorkomen. U kent het verhaal. De energiebronnen die wij nu kennen, zijn eindig. Bovendien wordt er veel meer CO2 uitgestoten dan gezond voor ons is. Maar u wilt er wel graag comfortabel bij zitten (en lekker warm in de winter). Comfortverhogend energie besparen kan volgens PXA Nederland alleen met de allerbeste isolatiematerialen.

Wie zijn wij? PXA Nederland, het verkoopbedrijf van Isobooster, is in 2004 in De Meern opgericht door Arthur Horeman. Sindsdien is er veel gebeurd. Ons product wordt inmiddels in heel Nederland gebruikt. En straks misschien ook in het buitenland. De populariteit van Isobooster groeit. En dat komt niet in de laatste plaats door onze dienstverlenende en klantvriendelijke instelling. Service schrijven wij met een grote S.

Wij denken graag met u mee. Wanneer wilt u geleverd hebben? Kunnen wij de rollen voor u inladen? Kunnen we u adviseren bij de wijze van aanbrengen? Isobooster is extreem licht en flexibel en daardoor gemakkelijk door uzelf te verwerken. Laat u het liever aan een vakman over? In heel Nederland kunnen wij u in contact brengen met vakkundige professionals. Vooraf èn achteraf geven wij de allerbeste service.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.pxanederland.nl