string(1) "p"

Infraroodverwarming

Comfortabel, stijlvol, gezond en kostenbesparend; dit zijn vier belangrijke kenmerken van de Redwell Infrarood Warmtepanelen!

Redwell Infrarood Warmtepanelen

Met Infrarood Warmtepanelen van Redwell voor uw badkamer bent u verzekerd van een geweldige manier van verwarmen. De infrarood stralingswarmte genereert een behaaglijkheid die vergelijkbaar is met de stralen van de zon.

De panelen zijn leverbaar in spiegel-, schilderij-, glas- en plafondpanelen. Een voordeel van een paneel, uitgevoerd als spiegel is, dat deze niet meer beslaat. Door toepassing van een Infrarood paneel is een (design) radiator overbodig en wordt er ruimte bespaard. Een plafondpaneel heeft weer als voordeel dat deze de vloer nog directer verwarmt.

Het uitgebreide programma aan modellen biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het design van uw badkamer. Nog persoonlijker wordt het wanneer u een model kiest, dat kan worden uitgevoerd met uw eigen beeldmotief.

Geheel onafhankelijk van een bestaande CV-regeling kunt u met een aparte en draadloze thermostaat de temperatuur in uw badkamer instellen, zodat deze geheel aansluit op uw warmtebehoefte in tijd en temperatuur.

In een badkamer zijn de grootste ergernissen vaak schimmel en vochtplekken. Ook dat is nu verleden tijd. Infrarood is stralingswarmte die niet de lucht maar objecten verwarmt. De objecten (muren, plafonds, meubels enz.) absorberen de straling om deze vervolgens weer af te geven aan de ruimte. Hierdoor zijn de objecten in de regel warmer dan de lucht met als gevolg dat het vocht in de lucht  minder zal condenseren op deze objecten. In het bijzonder in badkamers heeft dit een positief effect op de schimmelvorming.

Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!

Meer informatie vindt u op www.redwellstudio.nl.

Meer van Redwell Studio Nederland B.V. Bekijk alle