Prestige HR ketel

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas.

Prestige HR ketel

De Prestige HR ketel is een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zó harmonieus samen in een cv-ketel. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Terwijl het unieke Quickfill®-systeem met voorraadboiler garant staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water.

Verleiding in design en techniek

Dubbel HR-technologie

Hoog Rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Dus: hoog rendement op zowel verwarming als warm water. Deze Dubbel HR technologie, voor het eerst toegepast in de Kombi Kompakt HR-ketels, is uiteraard ook toegepast in de Prestige. Dat levert u een zeer gunstig energieverbruik op.

Het unieke Quickfill®-systeem

De Prestige is uitgevoerd met het unieke Quickfill®-systeem. Een innovatieve combinatie van de gepatenteerde combi-warmtewisselaar en een ingebouwde voorraadboiler. Dit zorgt ervoor dat u over zeer veel warm water beschikt (20 l/min 40°C), zonder een seconde te hoeven wachten (comfort warmwater klasse 6). Zo is uw bad nog sneller gevuld en kunt u probleemloos op 2 tappunten warmwater tappen (bijvoorbeeld keuken en douche).

Intergas Prestige CW6 cv-ketel

Kenmerken:

- HR warm water; jaartaprendement 84%
- Zeer laag gasverbruik
- Milieuvriendelijk: Gaskeur Schonere Verbranding
- Uniek Quickfill®-systeem
- Voorraadboiler 42 liter
- Comfort warmwaterklasse CW6
- 12 liter per minuut (60°C)*
- 20 liter per minuut (40°C gemengd)*
- Tot 15 jaar garantie op de warmtewisselaar
- 2 jaar garantie op de overige onderdelen

Technische gegevens:

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.