Pelletketel 20 kW

Pellet cv-ketel Centropelet ZVB 20. Een bijna gratis alternatief voor een gasketel of warmtepomp. Duurzaam en CO-2 neutraal verwarmen

Geen gasaansluiting meer nodig!

De Centropelet ZVB 20 is een pelletketel met een hoog rendement en eenvoudig in gebruik.

Deze pelletketel is zeer voordelig in aanschaf en u krijgt op deze ketel €3200 ISDE subsidie retour van de overheid. De ZVB20 is een 20 kW houtpellet gestookte cv-ketel en kost normaal €3950,-. In verband de opening van onze nieuwe showroom geven wij een aktiekorting van €750,- op deze ketel en kost de ZVB20 nog slechts €3200,-. De overheid geeft u na aanschaf van de ketel €3200 subsidie retour.  Deze ketel kost u na teruggaaf subsidie dus niets. Alleen een rookgasafvoertje en het installatiewerk komen er nog bij. Heeft u momentee een gas cv-ketel, dan kunt u deze laten hangen voor de warm tapwater voorziening. Wilt u de gasketel weg halen, of heeft u geen gas ketel, dan kunt met de installatie van tapwaterboiler geheel zelf voorzienend worden zonder gas!

De ketel is voorzien van een semi automatische reiniging van de wisselaars.

De ZVB 20 is voor de meeste gezinswoningen de perfecte verwarmingsketel en in combinatie met een tapwaterboiler heeft u een verwarmingssysteem welke onafhankelijk is van aardgas.

In de brochure vindt u de technische gegevens van deze ketel.

Produkt informatie:

De ZVB 20

Kompakte en zeer efficiënte pelletketel serie.
Eenvoudig te bedienen en onderhouden.
Semi automatische reiniging van de wisselaars,
Grote aslade

Vermogen maximaal  19.1 kW
Vermogen nominaal 17.5 kW 
Rendement 92%
Rookgastemperatuur bij nominaal vermogen 135 graden C
Rookgasafvoer diameter 80 mm

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier