Foto: 2020/ATAG-Omwisselgarantie.jpg

Nu een CV-ketel, straks een warmtepomp

Straks geen aardgas meer? En weet je niet wat je moet kiezen als verwarming voor je huis?

Wel of niet overstappen naar een warmtepomp of toch nog een CV-ketel aanschaffen?

Je kunt met een gerust hart overstappen naar een warmtepomp, als je gemeente besluit om binnen 10 jaar zonder aardgas te gaan verwarmen. Met de omwisselgarantie word je ATAG CV-ketel teruggenomen.

Koop nu een CV-ketel en krijg korting  op een warmtepomp wanneer je aardgasloos moet gaan verwarmen. Geen risico dus. Het is ook goed om te weten dat alle  ATAG CV-ketels  Hybrid Ready zijn.

 Dit betekent dat deze kan samenwerken met een warmtepomp. Dit wordt ook wel hybride verwarmen genoemd. De CV-ketel wordt een belangrijk onderdeel van dit nieuwe verwarmen. Eén installatie, bestaand uit een warmtepomp én CV-ketel die met elkaar samenwerken. Dit kan een nieuwe CV-ketel ketel zijn of een bestaande, die al bij je thuis hangt.

Bij de inzet van een hybride verwarmingsinstallatie zal de warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor haar rekening nemen. Hierdoor is er minder aardgas nodig en lever je een belangrijke bijdrage aan de klimaatdoelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn. CO2 wordt als één van de veroorzakers gezien van de gevolgen van de wereldwijde klimaatveranderingen.

Meer informatie of direct een vrijblijvende offerte in je mailbox? Op de website van ATAG Verwarming word je bijgepraat.

Meer van ATAG Verwarming
Reacties