Foto: Vasco_homepage_NL

Nieuwe website voor Vasco

Radiatoren, Ventilatie, Vloerverwarming én Koeling: een inspiratiewebsite voor Vasco

Hiermee profileert het bedrijf uit Dilsen-Stokkem (België) zich meer dan ooit als internationale totaalaanbieder op het gebied van het binnenklimaat.

Nieuwe online tools zoals de Vasco product configurator bieden ondersteuning voor eindklant en installateur.Vasco wil particulieren en professionals met de nieuwe website niet alleen informeren en inspireren, maar ook écht vooruithelpen. Daarom werd geïnvesteerd in handige tools die het leven van eindklanten en installateurs een stuk aangenamer maken.

Zo is er de Vasco Product Configurator voor radiatoren. Hiermee berekenen particulieren en professionals zelf hun Vasco-radiatoren op basis van parameters zoals de woonoppervlakte, isolatiegraad en leeftijd van de woning. De Vasco Product Configurator selecteert de radiatoren die de gevraagde warmteafgifte leveren. Deze kunnen vervolgens verder worden geconfigureerd (model, kleur, accessoires). Handig voor de eindklant: hij kan zijn volledige plan opslaan om achteraf te bespreken met een installateur.

Op de website is nu ook een Online Offerte tool te vinden. Via deze calculator voor vloerverwarming en ventilatie helpt Vasco installateurs op weg naar het passende prijsvoorstel voor hun klanten.

Andere tools en toepassingen die het gebruiksgemak verder verhogen, zijn de snelle ‘dealer locator’, de aparte omgevingen voor pers en professionals en uiteraard de Vasco blog met tal van interessante artikelen voor bouwers en verbouwers.

Digitale toonzaal

De nieuwe Vasco-website is een digitale toonzaal voor de eindklant. Alle productgroepen (radiatoren, vloerverwarming, ventilatie, verwarming en koeling) krijgen een prominente plek in de hoofdnavigatie. Naast technische informatie biedt de website een weelde aan inspiratie voor particulieren, met schermvullende sfeerbeelden, downloadbare brochures en geïntegreerde Youtube-filmpjes. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een dynamische online beleving.

Meer van VASCO
Reacties