string(1) "p"

Nieuwe cv-ketel nodig?

Het kiezen van een cv-ketel is niet gemakkelijk. Je wilt zeker weten dat je kiest voor comfort en betrouwbaarheid. Graag helpen we je hierbij.

Wie van comfort houdt, kiest voor ATAG

Bij ATAG vinden we dat je recht hebt op maximaal comfort. Dat je thuis altijd moet kunnen genieten van een aangename temperatuur en voldoende warm water. Wie je ook bent, je huis is waar jij je comfortabel voelt. Hoe je thuis ook is, het is jouw comfortzone. Wij maken deze comfortzone zo graag zo comfortabel mogelijk.

Wat maakt een ATAG cv-ketel zo speciaal?

ATAG is Nederlands, ATAG is kwaliteit en ATAG is techniek. Dit komt naar voren in een aantal belangrijke onderdelen van de cv-ketel:

1. Warmtewisselaar

Het meest belangrijke onderdeel is de warmtewisselaar, een buizenstelsel dat zijn warmte overdraagt aan het water dat jouw huis verwarmt.

Dit ‘warme hart’ is bij ATAG gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvaststaal. Ongevoelig voor roestvorming en slijtage. En zorgt zo voor een betere warmteoverdracht in vergelijking met een aluminium warmtewisselaar. Met als resultaat dat na 15 jaar jouw ATAG cv-ketel nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. 

2. Economizer

Deze – exclusief – door ATAG ontwikkelde tweede warmtewisselaar benut de warmte van de  rookgassen, die normaal gesproken via de schoorsteen verdwijnen. Zo wordt de ketel nog zuiniger en de energierekening nog lager.

3. A-label pomp

Een zuinige modulerende A-label pomp die zich aanpast aan de warmtebehoefte. Ook wordt de installatie hierdoor stiller. Een besparing op energiekosten van € 40-50 per jaar is mogelijk.

4. Multigasblok

De gassamenstelling gaat in 2021 veranderen. Omdat een cv-ketel tenminste 15 jaar meegaat, is dit  iets om rekening mee te houden. Alle ATAG cv-ketels zijn al voorbereid op de toekomst en kunnen eenvoudig worden omgeschakeld naar de nieuwe gassamenstelling dankzij het intelligente Multigasblok dat moeiteloos elke gasmix ‘aankan’.

Interesse gewekt?

Meer informatie? Bezoek eens de website www.atagverwarming.nl, bekijk de ATAG Comfort film, waarin op heldere wijze wordt uitgelegd wanneer je van comfort houdt, je voor ATAG zult kiezen of lees de brochure (onder de film).