Kombi Kompakt HReco

De Intergas HReco: ultiem in energiebesparing.

Kombi Kompakt HReco

Met een jaartaprendement van ruim 101% mag met recht gesteld worden dat de Intergas Kombi Kompakt HReco één van de meest efficiënte HR-ketels in Nederland is. Maximale winst in CO2-reductie en maximaal besparen op stookkosten. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.

In de Kombi Kompakt HReco wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast. 

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

Intergas gebruikt in de Kombi Kompakt HReco uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Met als resultaat: een ongekend economisch werkende HR-ketel die het hoogst haalbare rendement bereikt. Zowel ecologisch als economisch verantwoord, de HReco doet zijn naam eer aan!

RF-module
De Kombi Kompakt HReco ketel is standaard voorzien van RF-module en hierdoor geschikt voor Beheer op Afstand en rechtstreekse communicatie met draadloze kamerthermostaten van Honeywell*. Een aparte zender plaatsen is dus niet meer nodig.

A-label pomp
Alle HReco toestellen zijn voorzien van een nieuwe, zeer zuinige A-label pomp. Hierdoor wordt het elektrisch energieverbruik van de ketel gehalveerd.

Fluisterstille werking
Het toepassen van vacuüm isolatie zorgt voor minimalisatie van warmte- en energieverlies en een fluisterstille werking jaar na jaar.

Jaartaprendement van 101,4%
De Kombi Kompakt HReco behoort tot de top van Nederland voor wat betreft het jaartaprendement. Het rendement op warm tapwater van de HReco bedraagt ruim 101%. Dit garandeert een energiezuinige werking elke keer dat warm water wordt gebruikt.

Display
Het nieuwe moderne display is eenvoudig af te lezen en de clicksluiting maakt het gebruik nog gemakkelijker.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.