Partner

Warmteservice Alkmaar

Bij Warmteservice vind je werkelijk alles op het gebied van verwarming. Zij verkopen alle bekende merken CV-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, convectorputten enz. Daarnaast een groot assortiment sanitair, dakbedekking en loodgietersmateriaal. En altijd tegen vaste lage prijzen.

Bedrijfsoverzicht warmteservice.nl

Nieuwe cv-ketel, radiatoren of badkamer? Waar begint u zo’n klus? Natuurlijk bij Warmteservice Alkmaar! Warmteservice heeft een ruim assortiment (alle bekende merken) met standaard vaste lage prijzen. Zo koopt u er bijvoorbeeld al een hr-ketel vanaf € 699,- (incl. BTW). En ze geven u deskundig en persoonlijk advies over aankoop en installatie.

Productomschrijving

Hr-combiketel of hr-soloketel
Een hr-ketel kan niet geplaatst worden, als er geen condensafvoer mogelijk is. Dit omdat de rookgassen bij lage temperatuur condenseren. In tegenstelling tot een vr-ketel condenseren de rookgassen van een hr-ketel en lopen deze, via de rookgaspijp, terug de ketel in. Een hr-ketel is gegarandeerd zuiniger met energie. Dit is beter voor het milieu én voor uw portemonnee.
Voor die gevallen waarin een hr-ketel voor u de beste keuze is, heeft Warmteservice een groot assortiment hr-combi- en soloketels.
Gebruik de ketelkiezer om te bepalen welke cv-ketel bij uw woonsituatie past.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Hr-ketel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.