Weet na 5 vragen hoe jouw woning duurzaam kan worden verwarmd

Met de comfortkiezer krijg je een idee welk verwarmingstoestel het beste bij jouw situatie past: Van verwarmen met aardgas naar volledig electrisch.

Je woning hybride verwarmen?

De laatste tijd lees je veel in de media over hybride verwarmen: Een oplossing waarbij een warmtepomp zorgt voor de verwarming en de CV-ketel ondersteunt waar nodig. Bijv. bij extreme kou en extra vraag naar tapwater.

Een hybride warmtepomp kan zonder ingrijpende verbouwingen in veel woningen worden toepast en is een goede tussenoplossing om straks helemaal zonder aardgas te verwarmen.

Hybride verwarmen kan vaak met je bestaande CV-ketel worden toegepast.

Benieuwd of dit iets voor jouw woning is? Doe de comfortkiezer waarbij via 5 vragen een mogelijke oplossing hoe jouw woning te verwarmen, wordt aangeboden. Dit geeft je een idee of richting voor de toekomst; wel/geen aardgas, combinatie met een warmtepomp etc.

Een vrijblijvende offerte of meer informatie?

Heb je de comfortcheck gedaan en wil je meer van weten van de uitkomst hiervan?  Hier kun je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen. Ook een ATAG Selectdealer bij jou in de buurt helpt je graag verder.