Foto: press_2013/climabox-verwarming.jpg

Warm gevoel met ClimaBox convectorput

Met ClimaBox convectorput creëer je een ruimte waarin je je thuis voelt. Waar je je kan concentreren op wat echt belangrijk is. Of waar je helemaal kan ontspannen. Kortom, een plaats om te genieten.

ClimaBox zorgt voor de ideale temperatuur. ClimaBox combineert moeiteloos verwarmen, koelen en ventileren. Dit modulaire systeem is bijna onzichtbaar en wordt in de vloer ingebouwd. ClimaBox zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in alle ruimtes. In de zomer kun je op de ClimaBox rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. In de winter verwarmt ze optimaal alle woon- en werkruimtes, ecologisch en zuinig. Zo ben je steeds omgeven door ultiem comfort. Je hoeft alleen nog maar te genieten.

Innovatief koelen, verwarmen en verlichten

ClimaBox zorgt voor de ideale temperatuur. Moeiteloos combineren ze verwarmen, koelen en ventileren. Dit bijna onzichtbare modulaire systeem, dat in de vloer wordt ingebouwd, zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in alle ruimtes. In de zomer kan je op de ClimaBox rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. En in de winter op een heerlijk verwarmde ruimte.

Technisch vernuft

De ClimaBox zijn te gebruiken op een innoverende manier: de convectortechnologie. Dat betekent dat de ClimaBox op iedere klassieke verwarmingsinstallatie kunnen aangesloten worden.

De speciaal ontwikkelde 24V–miniventilatoren zorgen voor een maximaal rendement. Door zijn uitgekiende elektronische voeding kun je vlot de temperatuur die je wenst. De ClimaBox functioneren ook als warmtegordijn. Zo koelt jouw ruimte niet af via je vensters. Het resultaat is een evenwichtige en gelijkmatige comfort temperatuur.
Je kunt ClimaBox gebruiken als hoofdverwarming en/of als aanvullende verwarming.

ClimaBox

Laag verbruik

De ClimaBox zijn een verantwoorde investering. Hun lage verbruiks- en onderhoudskosten maken dat jouw investering snel rendeert. De ClimaBox is een meerwaarde op alle fronten:
– Verbruiken tot 25% minder energie
– Verlaagde CO2-uitstoot
– 100% recycleerbaar materiaal
– Duurzame constructie

De ClimaBox kan bovendien uitgebreid worden met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie (WTW). Dit systeem verwarmt de verse buitenlucht met de afgevoerde binnenlucht en dat scheelt in de energiekosten. Een winst waarvan je jaar in jaar uit verzekerd bent.

Compact

Misschien wel de grootste troef van de ClimaBox! Het superhandige inbouwsysteem is gemakkelijk en snel te plaatsen en heeft nauwelijks ruimte nodig. In de chape of dekvloer, in een kast, onder de trap, in de muur, onder het bad... Waar je de ClimaBox ook wilt installeren, ze passen overal! Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende compacte formaten (met lengtes van 560 tot 1760 mm). Plaats je de ClimaBox in de vloer, dan heb je slechts 8,5 cm nodig. Hierdoor kun je de ruimte optimaal benutten.

Plaatsing en onderhoud

Geen ingrijpende breek- of kapwerken, geen jungle van kabels of leidingen. De plaatsing van een ClimaBox is kinderspel dankzij het handige plug &-playsysteem.
Het onderhoud is ook uiterst eenvoudig: tijdens een schoonmaakbeurt hoef je alleen het rooster even op te tillen en de onderdelen met een stofzuiger stofvrij maken. Het uitneembare filtermatje en ventilatorkapje moeten maar één keer per jaar uitgewassen worden.

Kwaliteit

De producten zijn 100% Made in Belgium en dat merk je meteen. Het kwaliteitsvolle systeem is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste Europese productnormen. Zo kun je gerust genieten van je welverdiende comfort.

Meer informatie? www.climabox.com

Publicatiedatum: 11 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties