Foto: aircoshop-airco-sfeer

LG Artcool van Aircoshop.nl

Stijlvol, gezond, zuinig en geruisloos.

Waarom zou u een fundamenteel onderdeel van uw huishouden als uw aircosysteem zo veel mogelijk willen verstoppen? De LG Artcool weet comfort en design met elkaar te combineren. Het is heel strak vormgegeven. Maar daarnaast kunt u het dankzij de 50*50 cm verwisselbare fontjes personaliseren. Dit kan dankzij kunstzinnige opdrukken, maar u kunt ook een eigen foto aanleveren die dan als poster in het juiste formaat krijgt aangeleverd, zodat u deze kunt inschuiven. Zo maakt u van uw airco een stijlvol onderdeel van uw interieur!

 

Frisse en gezonde lucht
Uiteraard zorgt uw airco voor frisse lucht. Maar ook voor schone. Het unieke door LG ontwikkelde Neo Plasma luchtreinigingssysteem verwijdert nare zaken als huismijt, stof, pollen en nare geuren. De filter kunt u met een stofzuiger reinigen zodat u niet steeds een nieuwe filter hoeft te kopen. De LG apparatuur is dankzij de invertertechnologie zuiniger (u bespaart tot wel 50% op uw energieverbruik), efficienter en geruisloos (minder dan 29 decibel).

Oude airconditioning systemen leiden door hun koude luchtstomen vaak tot verkoudheid, hoofdpijn of stijve (nek)spieren. De driedimonsionele luchtstoom van de LG Artcool zorgt echter voor een gelijkmatige koeling of verwarming. De ruimte bereikt daardoor snel overal dezelfde temparatuur.

In het kort
- Strak vormgegeven design
- Verwisselbare fontjes met kunstzinnige motieven of eigen foto's als opdruk
- Neo Plasma filter verwijdert huismijt, stof, pollen en nare geuren
- 50% energiebesparing
- Minder dan 29 Db geluid
- Gelijkmatige driedimensionale luchtstoom voorkomt verkoudheid en stijve spieren
- Filters reinigbaar met een stofzuiger
- Standaard Auto-restart
- Automatisch wisselen tussen koelen en verwarmen

Verkrijgbaar via www.aircoshop.nl.

Meer informatie: www.aircoshop.nl en www.lg.com

Lees hier meer over de verschillende airconditioning systemen.
Lees hier meer tips voor het aanschaffen van een airco.


Publicatiedatum: 23 maart 2012

Reacties