Foto: Zo-ben-jij-het-best-voorbereid-op-jouw-verhuizing

Zo ben jij het best voorbereid op jouw verhuizing!

Verhuizen is een behoorlijke onderneming. Er kunnen allerlei emoties en stress bij komen kijken. Daarom is goede voorbereiding het halve werk.

We hebben een aantal tips voor je die ervoor zorgen dat je verhuizing een stuk soepeler verloopt en je geen belangrijke handelingen vergeet. Speciaal voor jou hebben we een gedetailleerde checklist op gebied van verhuizen voor je geselecteerd, onderverdeeld in verschillende afstreeplijstjes. Zo heb je een lijst van taken voor maanden voor de verhuizing, een lijst voor op de dag zelf en een lijstje voor na de verhuizing.

Plan alles goed uit. Zodra er bekend is dat je gaat verhuizen - en we raden je met klem aan een verhuisbedrijf in de armen te nemen – vraag je meteen rond aan je vrienden en familie of ze je willen helpen met verhuizen. Als je een datum geprikt hebt, laat je dit natuurlijk weten en stuur je ze later ook nog een reminder voor de zekerheid.

Daarnaast ruim jij je huis van te voren goed op. Al die onnodige rommel van zolder kun je het best gewoon weggooien, zo begin je fris op je nieuwe adres. Wat je wel moet verzamelen, zijn krantenpapieren. Super fijn om al je breekbare spullen mee in te pakken en kost niks (als je ze ruim op tijd verzameld). Sla speciale verhuisdozen in en ruim beetje voor beetje op. Verdeel zware en lichte voorwerpen over verschillende dozen. Heel belangrijk voor de verhuizers en je eigen gemoedsrust: zorg ervoor dat alles ingepakt is de avond voor de verhuizing.

Als je deze bovenstaande activiteiten zelf kan doen, waarom is het dan handig om een verhuisbedrijf te regelen? Daar hebben wij een paar simpele antwoorden op. De werknemers zijn enorm ervaren en weten wat ze doen. Ze werken efficiënt en snel. De ingepakte spullen staan in no time in de wagen en ook zo bij je nieuwe adres. Daarnaast kunnen de spullen in je nieuwe huis meteen op de plaats gezet worden waar ze horen door de verhuizers en scheelt dat jou extra werk. De verhuizers kunnen ook een verhuislift bedienen indien dit nodig is. Ze zijn van alle markten thuis en dat is wat je nodig hebt bij een verhuizing. Check hiervoor Verhuisbedrijf Draagkracht

Als je de stappen uitgelegd hierboven opvolgt in combinatie met de gedetailleerde checklist kan het bijna niet fout gaan. Alles is in de puntjes uitgedacht. Jij bent klaar om te verhuizen!

Reacties