Maak je verhuizing bekend op een originele manier!

Een nieuw huis? Dat moet gevierd worden. Maar voordat er iets te vieren valt, moet wel bij iedereen bekend zijn dat je een nieuw huis hebt en gaat verhuizen

12 Januari 2020

Dat kun je doen door een kaartje te sturen aan familie en vrienden, zoals iedereen dat doet. Maar het kan ook op een leukere manier. Met iets waar mensen iets aan hebben en wat ze echt leuk vinden om te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld relatiegeschenken bedrukken met je boodschap en/of met een leuke foto. En zo hebben we nog meer leuke, originele ideeën voor je bedacht om jouw verhuizing bekend te maken! 

Geef een cadeautje!

Het leukst is om iets te geven. Iets waar mensen iets aan hebben. Een mok bedrukken is dan een leuk idee. Een mok valt te gebruiken voor koffie en thee, maar ook als bijvoorbeeld pennenbakje wordt dit product veel ingezet. Ja, het kost je waarschijnlijk iets meer dan een kaartje, maar dan heb je wel echt iets heel leuks. Zo’n mok kun je bedrukken met het heuglijke nieuws of met een toffe foto die de boodschap duidelijk maakt. Of met beide. Dat kan voordelig in grotere aantallen. Er zijn speciale websites om dat eenvoudig en snel te kunnen regelen. Die sites hebben vaak mokken die je, in jouw favoriete kleur, kunt voorzien van je heuglijke boodschap. Maar er zijn ook mokken die je all-over kunt voorzien van een foto, die speciaal zijn gemaakt om foto’s in topkwaliteit te drukken. Zo kun jij je nieuwe huis mooi in de schijnwerpers zetten! 

Do it yourself

Waarom niet zelf je verhuiskaart maken? Ben je wel een beetje creatief ingesteld? Dan kun je prima zelf iets leuks in elkaar frunniken. Pinterest heeft allerlei gave ideeën voor je om iets moois te maken. Het maakt dat het duidelijk is dat je er aandacht aan hebt besteed. Bovendien kan er dan niemand zijn die precies hetzelfde als jij heeft. Ben je niet zo’n crea bea? Dat is ook oké! Het is niet erg om een kaartje uit de winkel te kopen, maar schrijf hem dan voor iedereen met de hand om het persoonlijk te maken. Je kunt voor iedereen een andere manier verzinnen om je boodschap te brengen, maar we snappen dat dat wel weer veel creativiteit en tijd vergt. Wat je wel kunt doen, is de ontvangers verdelen in: familie, vrienden en oude buren. Voor elk deel maak je de boodschap anders. 

En… actie!

Het klussen, het huis zelf, de verhuizing… Je hebt genoeg kosten. En wij hebben een handige manier voor je om jouw nieuws te verkondigen, zonder dat dit überhaupt geld hoeft te kosten. Maak een video! Je kunt een leuke video opnemen met daarin je boodschap en die rondsturen en delen op je social media. Dan kun je zélf de boodschap vertellen en leuke shots laten zien van de klussers die druk bezig zijn. Je kunt jezelf laten filmen terwijl je aan het verbouwen bent, je kunt je partner filmen terwijl die helemaal uitgeput is aan het eind van een klusdag… Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven. Leuk voor je familie en vrienden om te krijgen, maar ook leuk voor jezelf! Het is voor de toekomst een mooie herinnering. “Oh ja, weet je nog…”, “Zo zag het er toen uit…” en “Zo zag jij er toen uit…”. Het is nu grappig om het op te nemen en terug te kijken, maar ook in de toekomst kun je er zeker weten nog om lachen. Misschien zeg je na een paar jaar wel: “Kijk, zo zag mama/papa er toen uit”!

Reacties