Karwei en Qmusic helpen woningzoekende stellen aan huis

Koppels maken kans om een jaar lang gratis te wonen in hartje Utrecht

17 Oktober 2019

Een tekort aan woningen, huurprijzen die de pan uitrijzen; het wordt steeds lastiger voor starters om een passende woning te vinden. Om een steentje bij te dragen aan het probleem op de huizenmarkt slaan Karwei en Qmusic de handen ineen. Koppels die er maar niet in slagen om een geschikt huis te vinden, maken kans om een jaar lang gratis in Het Huis van Q te wonen in hartje Utrecht.

Qmusic-dj’s Mattie, Marieke en Domien hebben een huis gevonden in het centrum van Utrecht dat geschikt is voor twee personen. Samen met de klussers van Karwei gaan Mattie en Marieke de uitdaging aan om de woning binnen een week (van 30 oktober tot 6 november) woonklaar te maken en richten ze het huis volledig in met spullen van de decoratieve bouwmarkt. Van vloer tot raamdecoratie, van bank en eettafel tot aan alle woonaccessoires: de complete inrichting wordt verzorgd door Karwei. De voortgang en uitdagingen waar Mattie en Marieke voor komen te staan zijn elke dag live vanuit het huis te volgen.

Sleutel tot de oplossing

Woningzoekende stellen kunnen zich tot en met 23 oktober opgeven via Qmusic. Op maandag 28 oktober worden er twee koppels bekend gemaakt die vanaf dinsdag 29 oktober een week lang de strijd met elkaar aangaan in het radioprogramma van Domien. Tijdens deze strijd zijn sleutels te verdienen waarvan er een op het huis past. Op woensdag 6 november wordt Het Huis van Q onthuld en gaan de twee stellen met de gewonnen sleutels proberen het voordeurslot te openen. Het stel dat de juiste sleutel heeft en de deur weet te openen is de uiteindelijke winnaar en mag een jaar kosteloos in Het Huis van Q wonen.

 

Reacties