Bewust wonen tijdens Nieuwbouw Verbouw XL

Op 15, 16 & 17 november opent de bekende thuisbasis, MartiniPlaza Groningen, gratis haar deuren voor alle bezoekers.

08 Oktober 2019

Nieuwbouw Verbouw XL is terug in een vernieuwd jasje, maar nog steeds met het grootste aanbod van toekomstbestendige nieuw- en (ver)bouwprojecten in Noord-Nederland. Op 15, 16 & 17 november opent de bekende thuisbasis, MartiniPlaza Groningen, gratis haar deuren voor alle bezoekers.

Gedurende drie dagen is MartiniPlaza dé plek waar de allernieuwste nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen te bewonderen zijn. Daarnaast is er nog steeds veel aandacht voor het bekende ‘Verbouw XL’-onderdeel van de beurs. Naast de kant-en-klare nieuwbouwwoning, blijven (ver)bouwprojecten enorm in trek. Niet voor niets blijft deze tak binnen het evenement populair.

Nieuwbouw/Verbouw XL is elk jaar weer groeiende. De toenemende interesse in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van bestaande woningen is de afgelopen jaren opvallend te noemen. Onder de noemer ‘Ik woon bewust’ wordt tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL 2019 ruimte gegeven aan vernieuwende technieken en ideeën. Dit betekent dat maatschappelijke partijen een warm welkom verdienen tijdens deze editie van de beurs. Een apart plein wordt ingericht om duurzame initiatieven in de spotlights te zetten. De focus van ‘Ik woon bewust’ ligt grotendeels op het verkrijgen van waardevolle informatie en advies op het gebied van maatschappelijk verantwoord bouwen, verbouwen én wonen.

Daarnaast is opnieuw de samenwerking met Wonen&Co aangegaan. In het kader van de beurs wordt november als Wonen&Co Nieuwbouwmaand uitgeroepen. Met trots zal Wonen&Co voor de tweede keer op rij de officiële partner zijn van Nieuwbouw/Verbouw XL.

Kortom, Nieuwbouw/Verbouw XL brengt in 2019 weer makelaars, ontwikkelaars en gemeenten samen om de nieuwste bouwprojecten en laatste ontwikkelingen rondom het verduurzamen van de eigen woning te promoten. In een nieuw jasje, met behoud van het bekende laagdrempelige karakter, zal deze editie een ware inspiratie zijn.

Praktische informatie

Data: 15, 16 en 17 november 2019
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: MartiniPlaza Groningen
Entree: Gratis

Meer informatie: www.nieuwbouwxl.nl