Huis verkopen? Laat dat maar aan G&O Makelaars over

Door onze persoonlijke benadering, ervaring en zeker ook door onze enthousiaste medewerkers zijn wij een gewild en snelgroeiend makelaarskantoor in de regio

G&O loopt harder..

Om jouw huis snel én voor de hoogste opbrengst te verkopen

In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat een huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs. Dit betekent dat je alleen meer betaalt wanneer het huis meer oplevert. Logisch toch?

Wij lopen net dat stukje harder zodat jij:

  • Verzekerd bent van de hoogste opbrengst;
  • Alleen meer betaalt bij meer resultaat;
  • Geen verborgen kosten tegenkomt.

Hoe lopen wij harder?

Wij willen onze consumenten altijd voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen we door net even anders te denken dan de traditionele makelaar. Met ons verkooppakket en onze marketingstrategie zorgen wij dat de woning extra veel aandacht krijgt en daarmee een grotere kans maakt om de woning boven de vraagprijs te verkopen. En als de woning boven de vraagprijs wordt verkocht, spreek je met onze makelaar een zogenaamd prestatietarief af. Een prestatietarief is een beloning (courtage) die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat, dus het verschil tussen de aangeboden verkoopprijs en de gerealiseerde verkoopprijs. Dat betekent dat je alleen meer betaalt wanneer het huis ook daadwerkelijk meer oplevert. Op deze manier creëren we een win-win situatie.

Nieuwsgierig geworden?

Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit.
Klik hier en vul het formulier in.
Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om meer uitleg te geven over onze actie.