Jouw woning en meubels online verkopen

Zorg voor fraaie meubels om de verkoop te bevorderen. Uit onderzoek is gebleken dat vooral leegstaande woningen zonder meubels minder snel verkocht worden.

09 Augustus 2019

Daarom is het cruciaal dat bij bezichtigingen en voor de foto’s die online komen te staan, het huis mooi is ingericht met stijlvolle meubels. Op Haco.nu vind je moderne en betaalbare meubels die je de eerste tijd nog in de oude woning kan plaatsen. Zorg dus ruim voor de verhuizing dat het nieuwe meubilair voor je toekomstige woning is aangeschaft, waardoor het te verkopen huis een enorme opkikker krijgt en sneller verkocht wordt.

Onze aankopen worden toch veelal online gedaan en het stadscentrum loopt gestaag leeg. En niet alleen de winkel hebben zich verplaatst naar het internet: steeds meer zaken kun je gemakkelijk zelf online kopen, verkopen en regelen. De huizenmarkt is één van die dingen. Met een rumoerig decennium achter de rug, speelt de huizenmarkt nu weer op. Genoeg kansen om te verkopen dus. De ideale oplossing voor dit soort situaties is bij een verhuizing kiezen voor nieuw meubilair.

Hoe kun je jouw huis zelf in de markt zetten? Je leest het in de nu volgende paragrafen.

De zoekmachines benutten

Ga zelf maar na hoe jij zelf op zoek gaat naar een nieuw huis. Je begint waarschijnlijk op een zoekmachine en gaat de eerste paar resultaten af. Omdat de meeste mensen dit doen, is er een beroep ontstaan van mensen die alleen maar bezig zijn met het zorgen dat bedrijven hoger in de ranking komen van de Google van deze wereld. Hoe hoger in Google, des te groter de kans dat je een lead krijgt. En hoe meer traffic, hoe meer kans om te verkopen.
Ook voor jou is dit belangrijk, want ga jij jouw advertentie op een onbekende site zetten, dan is de kans dat je hem verkoopt een stuk kleiner dan bij een website die hoger scoort.

Content marketing plan schrijven

Het is belangrijk om een goed plan op te stellen, zodat je niet alleen weet wáár je je woning gaat aanbieden, maar ook hoe je dit gaat doen. Een content marketing plan kan je daarbij prima helpen. Verkoop jij je woning met meubels? Dan is het natuurlijk van groot belang dat dit duidelijk staat vermeld. Het managen van de inhoud van je aanbieding is je content. Een content marketing plan kun je ook bij een online marketing bureau neerleggen. Zij kunnen je goed adviseren in de dingen die je wel en niet moet vermelden. Tevens kunnen deze specialisten je ook adviseren over andere manieren waarmee jij het snelst tot je doel komt: een mooie prijs voor jouw woning.

Reacties