Wat doe jij nu je de hele dag thuis bent?

De Hypotheekshop Heiloo geeft je tips hoe je je tijd thuis kunt doorbrengen en er ook nog eens financieel van kunt profiteren.

Zijn de keuken en badkamer al helemaal schoon? Heb je je ingeschreven voor een gratis online yoga cursus? Of kook jij ondertussen de sterren van de hemel omdat je alle tijd hebt om nieuwe recepten uit te proberen? Nu we ineens allemaal veel vrije tijd over hebben, zijn we op zoek naar dingen die we thuis kunnen doen en laten wij daar nu juist een goede tip voor hebben: Check je hypotheek! De Hypotheekshop Heiloo geeft je tips hoe je je tijd thuis kunt doorbrengen en er ook nog eens financieel van kunt profiteren.


Tip 1: Profiteer van de lage rente!
De actuele rentestanden zijn historisch laag en daarom is het een goed moment om te kijken of jij kunt profiteren van de lage rente. Maar hoe zorg je ervoor dat je maandlasten omlaag gaan? Er zijn twee manieren om dit te doen:

1.  Oversluiten. Bij oversluiten stap je over naar een andere bank die een lager rentepercentage en betere voorwaarden biedt. Met dat geld los je je oude, dure hypotheek in één keer af. Het kan wel zijn dat je hiervoor een ‘boete’ moet betalen maar als de boete lager is dan het bedrag dat je gaat besparen, is het zeker interessant!

2. Rentemiddelen. Bij rentemiddelen gaan wij met jouw bank om tafel om te kijken of we voor jou een nieuwe, lagere hypotheekrente kunnen afsluiten. In ruil daarvoor ga je wel een nieuwe, langere rentevaste periode aan.
Samen kijken we graag of we jouw hypotheek kunnen oversluiten of kunnen rentemiddelen zodat jouw maandlasten omlaag gaan. Wij zoeken voor je uit wat de mogelijkheden zijn bij jouw geldverstrekker zodat we jouw maandlasten zo laag mogelijk kunnen houden.


Tip 2: Stel je vraag!
We snappen heel goed dat je in deze tijden vragen hebt over je financiële situatie en over de huizenmarkt. Kun je nog wel huizen bezichtigen? Wat moet je als ondernemer allemaal regelen als je verplicht moet sluiten? Moet je nu juist je overwaarde gaan opnemen? Dit zijn allemaal vragen die bij ons binnenkomen en ook jij kunt je vraag stellen. Wij staan telefonisch of per mail klaar voor al jouw vragen. We helpen je graag zodat we al jouw financiële zorgen kunnen wegnemen.

Afspraak maken? Dat kan nog steeds!
Bij De Hypotheekshop Heiloo plannen we graag een belafspraak met je in. Zo kun je vanuit huis toch je hypotheek regelen! Tijdens een belafspraak kun je al je vragen en/of woonwensen bespreken met één van onze adviseurs. Heel eenvoudig en net zo persoonlijk! Maar je kunt ook bij ons op kantoor langskomen. Ons kantoor is aangepast op de coronamaatregelen. Heb je een afspraak met ons op kantoor? Dan werken wij met afscheidingswanden en volgens de normen van het RIVM. 

Wil je graag een (bel)afspraak inplannen? Bel of mail dan met ons via onderstaande contactgegevens.

 

De Hypotheekshop Heiloo
heiloo499@hypotheekshop.nl
072-5140620