Tweede editie Woon Ideaal Beurs op donderdag 13 februari van start

Energieneutraal, duurzaam (ver)bouwen en meer woonplezier

12 Februari 2020

Van 13 t/m 16 februari vindt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de 2e editie van de Woon Ideaal Beurs plaats. Dé beurs gaat natuurlijk voor sfeervol en praktisch maar speelt vooral in op de nieuwe bouweisen en de woonwensen van morgen! Van een energiezuinige tot klimaatbestendige woning, van gasloos tot besparen op waterverbruik, van zonne-energie opwekking tot luchtwarmtepomp komen aan bod. Nieuwe trends in woninginrichting zoals met duurzame materialen zijn te zien op de Woon Ideaal Beurs.

Versnelling nodig – behoefte aan informatie groot

Het verduurzamen van de eigen woning is een ingewikkelde opgave die (te)veel tijd vraagt, terwijl het verlagen van de woonlasten een sterk motief is. De overkill aan digitale, soms tegenstrijdige informatie, het technische onderwerp en het investeringsbedrag zijn hier debet aan. Versnelling van het proces is nodig, ook al om de doelstellingen van het Klimaatakkoord te realiseren. De Woon Ideaal Beurs geeft inzicht door een mix van inspiratie, informatie en concrete oplossingen. Exposanten tonen de mogelijkheden; van kruipruimte isolatie tot zonne-energie paneel, van energiezuinig koelen tot -verwarmen, van domotica tot circulaire douche tot spanplafond met infrarood verwarming en LED verlichting.

Inspiratie interieurs

Toonaangevende woninginrichters tonen hun visie op sfeervol, natuurlijk en duurzaam wonen in de galerie met voorbeeldinterieurs. Landelijk Strak toont een woonsfeer met natuurlijke materialen. In Hotel Chique zijn o.a. duurzame fineer parketvloeren en producten met verrassende stoffen zoals horizontale jaloezieën bekleed met vilt of leer toegepast. Ook ontdek je de nieuwste woontrends en inspiratie voor alle ruimtes binnen uw huis.

Praktische informatie

De Woon Ideaal Beurs is van donderdag 13 februari t/m zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00 - 18.00 uur. Het entreetarief bedraagt € 12,50 in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee.

Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.woonideaalbeurs.nl.

Reacties