Foto: 2021/spullen-veilig-opslaan-met-externe-opslag.jpg

Jouw spullen veilig opslaan met externe opslag

Twijfel je wel eens hoe veilig je spullen zijn wanneer je deze thuis bewaart? Veel mensen bewaren hun waardevolle spullen in een gehuurde opslagruimte.

Guido van Loon

Een opslagruimte huren is dan ook een veilig en goed alternatief op het thuis opslaan van je waardevolle bezittingen.

Altijd toegang tot je opslagruimte

Wanneer je ervoor kiest om je spullen in een externe opslagruimte te bewaren kun je er alsnog altijd zelf bij. Je krijgt namelijk je eigen sleutel, zodat je niet afhankelijk bent van anderen. Je spullen staan constant beveiligd en verzekerd, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat er iets mee gebeurt.

Thuis ruimte overlaten

Het kan zijn dat je thuis geen ruimte meer hebt om al je spullen te bewaren. Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen kan het makkelijk zijn om een opslagruimte te huren. Hierin kun je jouw oude en/of nieuwe meubilair bewaren terwijl er aan je huis gewerkt wordt.

Overal in Nederland een opslagruimte

Het aanbod aan opslagruimtes in Nederland is heel groot. Op deze manier kun je altijd een opslagruimte vinden die bij jou in de buurt ligt. Als je bijvoorbeeld in de buurt van Almere woont kun je gemakkelijk een opslagruimte huren in Almere. Een Opslagbox in Almere is beschikbaar in allerlei verschillende formaten, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Opslagruimte voor bedrijven

Naast de persoonlijke redenen zijn er voor ondernemingen ook genoeg zakelijke redenen om een opslagruimte te huren. Hierin kan bijvoorbeeld je archief, voorraad of apparatuur worden opgeslagen om ruimte te besparen en zekerheid te hebben over de veiligheid.

Kosten externe opslag

Door een opslagruimte te huren kunnen er zelfs kosten worden bespaard. Als de ruimte op is in jouw kantoorpand zul je moeten uitbreiden. Deze uitbreiding naar een groter pand zal in de meeste gevallen duurder zijn dan het (tijdelijk) huren van een opslagbox. Na de eerste maand kan de opslagruimte opgezegd worden op elk gewenst moment. Je kiest ook zelf welk formaat je nodig hebt, zodat je nooit betaalt voor overtollige ruimte.

Reacties