Foto: pexels-rodnae-productions-7464725

Opslagruimte huren in Nijmegen voor studenten

In Nijmegen studeren maar liefst 43.000 studenten, waarvan bijna de helft in de stad woont. Nijmegen mag dus een echte studentenstad genoemd worden.

laura 05 November 2022

Er is echter één probleem waar veel studenten tegen aan lopen. Veel studentenkamers zijn namelijk erg klein. Met moeite past er een bed en een bureau in de kamer. Ondanks dat studenten veel tijd spenderen op de campus, is het soms lastig om afscheid te nemen van bepaalde spullen. Daarnaast is het moeilijk om te bepalen welk deel van de inboedel echt nodig is. Daarom kiezen veel studenten ervoor om een opslagruimte in Nijmegen te huren bij Opslagmarkt.

Opslagruimte in Nijmegen van Opslagmarkt biedt uitkomst

Sommige studenten kunnen geen keuze maken en pakken hun kamer vol met kasten, dozen en rondslingerende spulletjes. De vraag is echter of u op deze manier een rustgevende kamer om te slapen en te studeren creëert. Andere studenten hebben de luxe om een groot deel van hun spullen in de ouderlijke woning te laten staan. In de praktijk is dit alleen niet altijd even handig. Zo wil de student zijn spullen misschien liever bij de hand houden. Bij Opslagmarkt bieden we daarom graag een oplossing. Zo kunt u bij ons voordelig en eenvoudig een opslagruimte in Nijmegen huren. In dit blogbericht geven we meer tips om je studentenkamer slim in te richten.

Spullen die je minder vaak gebruikt, berg je op in de opslag

Een studentenkamer in Nijmegen is niet groot. En de meeste nieuwkomers krijgen het kleinste kamertje. Zo werkt dat nu eenmaal. Het is slim om de hele kamertje op te meten en alle resultaten op te schrijven. Of maak een tekening. Als je een groot raam op je kamer hebt is het niet slim om daar een kledingkast voor te zetten.

Neem die tekening met afmetingen ook zeker mee als je wat spullen gaat uitzoeken. Bedenk ook alvast voor jezelf wat je waar precies wilt gaan zetten. De spullen die je minder vaak gebruikt, kan je dan alvast naar de opslag in Nijmegen brengen.

Benut alle ruimte van je studentenkamer en opslagruimte in Nijmegen 

Hoe meer meubels, hoe minder ruimte je hebt in je studentenkamer in Nijmegen. Dat is simpel. Daarom is het slim om meubels aan te schaffen waar je meerdere dingen aan kan doen. Investeer bijvoorbeeld in een tafel waar je aan kan eten, maar waar je ook lekker met je laptopje kan studeren. Op deze manier bespaar je al heel veel ruimte.

Koop een bed met lades, op deze manier kan je heel veel spullen kwijt en de ruimte was je toch al kwijt omdat je bed er toch komt te staan. Koop ook een mooie spiegel. Door die neer te zeggen krijg je een ruimtelijker gevoel. En het is natuurlijk altijd fijn om te weten hoe je eruit ziet voordat je de deur uit gaat.

Is je kamer hoog genoeg voor een hoogslaper? Dan heb je geluk! Op deze manier kan je de ruimte onder je bed weer gebruiken als zithoek of bureau. En soms ziet het er nog heel gezellig uit ook. De spullen van mogelijke hobbies zoals skiën of wielrennen kan je dan opbergen in je opslagruimte. Ook is het ideaal om je tuinmeubelen op te slaan in je opslagruimte. Het grote voordeel van de meeste opslagruimtes is dat je dagelijks 24/7 toegang hebt tot je opslagruimte.

Kies voor opslagruimte in Nijmegen

Heb jij er weleens aan gedacht om een opslagruimte in Nijmegen te huren? Dit is ideaal als jij je studentenkamer netjes en overzichtelijk wilt houden. Je wilt dat je kamer rust uitstraalt. Dus als je heel veel spullen hebt is het misschien een idee om eens uit te zoeken welke spullen je graag in de kamer wilt hebben en welke spullen je niet wilt wegdoen, maar ook niet elke dag nodig hebt. Je zou een opslagruimte kunnen huren voor je overige spullen. Deze hoeft niet groot te zijn en ook zeker niet duur. Een opslag huren is vaak goedkoper dan een grotere kamer. En zo hou je jouw kamer lekker rustig en overzichtelijk. Bij Opslagmarkt kan je al een opslagruimte voor korte of langere tijd een opslagruimte huren in Nijmegen.

Reacties