Interior Service: je huis afbouwen was nog nooit zo gemakkelijk

Bij het inrichten van een woning of appartement komt altijd veel kijken. Waar haal je het meubilair vandaan?

18 Januari 2022

Welke aannemer schakel je in en hoe ga je om met verschillende levertijden van producten? Vaak komt het voor dat niet alle meubels of accessoires bij dezelfde winkel besteld kan waardoor je zit met levertijden die van elkaar verschillen. Al met al een tijdrovende en ingewikkelde klus die door de diensten van Interior Service zeer gemakkelijk wordt gemaakt. 

Interior Service is een bedrijf dat is ontstaan toen een projectontwikkelaar, horecaman en sales manager ervoor kozen om samen te werken en een onderneming te starten die zich richt op een totaaloplossing. Het doel is om de klanten te ontlasten en te zorgen voor een verbouwing zonder stress.

Drie stappen naar een nieuwe inrichting

Interior Service hanteert drie stappen naar een nieuwe inrichting voor jouw huis. Allereerst kun je kiezen tussen diverse stijlen die per ruimte beschikbaar zijn op de website. Kies hierbij voor de stijl die het best aansluit bij jouw wensen. Binnen de stijlen zijn vervolgens aanpassingen te maken. Denk hierbij aan de kleur van de muur of het patroon van de vloer.

De tweede stap is het invoeren van de maten van de ruimte of ruimtes die verbouwd worden. Wees hier specifiek in en zorg dat alles goed opgemeten is. Mocht dit niet lukken of vind je het lastig om de maten precies te meten? Vraag dan naar een specialist. 

Vervolgens bevestig je alle gegevens en zorgt het bedrijf ervoor dat alle materialen kant en klaar worden aangeleverd. Alle artikelen zijn bij één bedrijf besteld, wat het een stuk eenvoudiger maakt om in te plannen wanneer je aan de verbouwing begint. Je kunt ervoor kiezen zelf aan de verbouwing te beginnen of dit te laten doen door een professional. 

Stijlen en keuzes

Interior Service heeft vier diverse stijlen beschikbaar in de webwinkel. Deze stijlen verschillen zodanig van elkaar dat er voor iedereen wel iets geschikts tussen zit. Puur wit maakt gebruik van lichte tinten. Deze geven de kamer een frisse uitstraling. Ook staat wit in de kamer erom bekend dat dit voor rust zorgt.

Mooi zwart verwerkt daarentegen uitsluitend donkere kleuren in het meubilair, de vloeren en andere accessoires. In 2021 zijn zwarte huiskamers, slaapkamers en badkamers enorm in opkomst gekomen waardoor deze stijl tegenwoordig in menig huis te vinden is.

Hotel chique is een echte tijdloze stijl, met een visgraatpatroon op de vloer en meubilair en muren die elkaar complementeren. De kleuren binnen deze stijl zijn warm en diep, wat zorgt voor een luxe gezicht. Modern klassiek is de laatste stijl die beschikbaar is. Met tegels met marmereffect, houten vloeren en strak meubilair, weet men zeker dat deze stijl nooit uit de mode gaat. De verschillende componenten binnenshuis sluiten goed bij elkaar aan.

Keuzestress

Bij een verbouwing komt vaak keuzestress kijken. Het kan lastig zijn om meubilair bij elkaar te laten passen wanneer je de artikelen bij diverse bedrijven bestelt. Kleuren kunnen per bedrijf verschillen, wat het moeilijker maakt alle afzonderlijke elementen op elkaar af te stemmen. Het indelen van inrichtingen in aparte stijlen met aanpasbare artikelen van Interior Service, kan dit probleem voorkomen. Zo ontstaat er harmonie binnen het interieur waarbij altijd nog kleine aanpassingen naar eigen smaak kunnen worden gedaan. 

Volledige ontzorging

Bij Interior Service krijg je volledige ontzorging. Niet alleen staan alle stappen duidelijk op de site vermeld, het gehele proces van inmeten, bezorgen en installeren wordt helemaal geregeld door professionals. Zo kun je ervoor kiezen de inrichting in één keer te laten bezorgen, of in delen als dit beter uitkomt. Ook wanneer je moeite ervaart bij het inleggen van de vloer, kunnen de specialisten langskomen om hiermee te helpen. 

 

Reacties