10 lente bloementrends die blijven

De lente hangt in de lucht en dat brengt een heleboel nieuwe bloementrends met zich mee.

De lente hangt in de lucht en dat brengt een heleboel nieuwe en opwindende trends met zich mee om kleur en levendigheid terug te brengen in uw huis. Het eerste teken van de lente betekent bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Van felle kleurenpracht tot opvallende tinten en zachte schakeringen, er zijn veel voorjaarstrends die blijven. Hier zijn 10 voorjaarsbloementrends van Pluk n Bloom die blijven.

Bleke bloemen

Bleke bloemen zijn zacht en vrouwelijk. Ze fleuren elke ruimte op en geven een rustig gevoel. Bleke bloemen zijn meestal wit, lichtgeel of lichtroze. Ze zijn gemakkelijk te combineren met elk kleurenschema en passen zowel in moderne als traditionele stijlen. Ze zijn ook ideaal voor het voorjaar omdat ze licht en luchtig zijn en perfect voor zonnige kamers. Lichte bloemen kunnen ook worden gebruikt om een minimalistische look te creëren. Probeer ze te combineren met andere texturen zoals houten panelen, natuurlijke stoffen en metaal, waardoor uw ruimte levendiger aanvoelt. Bleke bloemen zijn ook perfect voor babykamers en kinderkamers. U kunt kiezen voor pastelkleuren zoals lichtroze en geel, of voor kleuren die meer passen bij de lente, zoals lichtgroen, lichtblauw of lichtroze.

Geometrische bloemen

Geometrische patronen en bloemen zijn een klassieke combinatie die nooit uit de mode raakt. Dit voorjaar krijgen geometrische patronen een nieuwe betekenis met bloemen - ze zijn nu geometrisch! U kunt nieuwe manieren vinden om geometrische patronen in uw bloemontwerp te verwerken. U kunt bijvoorbeeld geometrische bloemen gebruiken om een modern geometrisch patroon op de muur te creëren. Je kan ook een meer natuurlijke look creëren door bloemen te gebruiken als geometrisch patroon op een stuk stof.

Als u op zoek bent naar een meer traditionele bloemen look, probeer dan het verwerken van geometrische patronen in arrangementen. In plaats van rozen of andere traditionele bloemmotieven te gebruiken, kunt u kiezen voor geometrische bloemen zoals hyacinten, madeliefjes, tulpen of Peruviaanse lelies. Geometrische patronen kunnen worden gebruikt om uw bloemstukken een meer eigentijdse of natuurlijke uitstraling te geven, afhankelijk van uw voorkeuren.

Bloemenmuren en -accenten

Het creëren van een kleurrijke muurschildering is een geweldige voorjaarstrend die hier zal blijven. Je kunt dit doen door gebloemd behang te gebruiken of een muurschildering in je keuken of badkamers te installeren. Behang is ideaal omdat het zich gemakkelijk aanpast aan elk oppervlak. Als je echter een meer betaalbare look wilt creëren, zullen onderhoudsarme bloemenaccenten je nog steeds dezelfde levendige kleur en textuur geven. Zoek naar bloemetjesbehang met een ontwerp in verschillende kleuren. Dit zal u helpen om een meer verfijnde look te creëren.

Je kunt ook een meer traditionele look creëren door een groot bloemenaccent op donker hout of donkere muren te plaatsen. U kunt een verscheidenheid van verschillende vormen en maten gebruiken om een meer natuurlijke look te creëren. Dit is ideaal voor ruimtes waar u een vleugje kleur wilt toevoegen zonder te overdrijven. U kunt ook een meer eigentijdse uitstraling creëren door een geometrische vorm te gebruiken, zoals driehoeken of rechthoeken.

Zachte en zoete lentebloemen

Zoete en lichte bloemengeuren zijn perfect voor de lente. Deze bloemengeuren zijn heel delicaat en zacht, waardoor ze perfect zijn om een zacht en vrouwelijk gevoel in huis te brengen. Zachte geuren zijn perfect voor kamers met een vrouwelijke inrichting. Ze zijn ook ideaal voor ruimtes die een meer neutrale of klassieke uitstraling hebben. Lichte en luchtige bloemengeuren kunnen elke ruimte opfleuren en helpen om een modernere uitstraling te creëren.

Bloemige kaarsen zijn een andere geweldige manier om een zachte en luchtige sfeer in uw huis te brengen. Dit is een andere trend die perfect is voor de lente omdat ze meestal lichter en minder intens zijn dan veel andere kaarsen. U kunt een bloemengeur combineren met andere lentetrends zoals pastelbloemen, fris groen en ander vers groen om een modernere of natuurlijkere look te creëren.

Heldere en mooie lentebloemen

Heldere en mooie lentebloemen zijn perfect voor een pop of color. Deze geuren zijn meestal erg sterk en helder, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een elegante en verfijnde sfeer. Heldere en mooie lentebloemen zijn ook ideaal voor het creëren van een moderne look, omdat ze erg gewaagd zijn. Ze helpen ook om andere moderne elementen zoals metalen, hout, beton en andere texturen naar voren te brengen. U kunt ook heldere en mooie lentebloemen gebruiken om een meer traditionele uitstraling te creëren. Kies een traditionele bloemengeur zoals lavendel, rozen of lelies. Deze geuren zijn meestal zeer klassiek en traditioneel, perfect voor het creëren van een meer verfijnde en geraffineerde sfeer.

Zoveel bloemen

Van bleke bloemen tot geometrische patronen en geometrische bloemen, er zijn veel lente bloemen trends die hier zijn om te blijven. Van lichte en luchtige geuren tot sterke en heldere geuren, deze geuren zijn perfect voor het creëren van een moderne of traditionele look. Om de trends in huis te halen, kunt u kiezen voor verschillende geuren en patronen uit de hierboven genoemde opties. Bij Pluk n Bloom maken we graag de mooiste boeketten lentebloemen voor u. Bestel dus snel je boeket in Amsterdam.