array(1) { ["path"]=> string(29) "www.brummelhuis.nl/vrijstaand" }
Partner

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Brummelhuis is de specialist in Nederland als het gaat om het ontwerpen en laten bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kapwoningen. De bouwwijze is traditioneel, dat geeft u als opdrachtgever optimale vrijheid voor het realiseren van uw ideale woning. Samen met u maakt Brummelhuis de vertaalslag van persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.Uw eigen droomhuis verwezenlijken, dat doet u samen met Brummelhuis!

MEER TONEN

Woonboerderij

Brummelhuis WoonboerderijU houdt van het landelijk leven, van sfeer, romantiek, warmte en geborgenheid. Brummelhuis verzorgt ook uw woonboerderij. Kenmerkend voor de woonboerderij zijn de houten topgevels, forse overstekken, niet te grote ramen eventueel gecombineerd met roedeverdeling, riet of pannen gedekte daken, natuurlijke materialen als hout en baksteen, luiken, gootklossen, een kapvorm met wolfseinden of dakschilden.  

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap (BPO)

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Plattegronden

BROCHURE-plattegronden_V11_Pagina_1.jpgBROCHURE-plattegronden_V11_Pagina_2.jpg

Meer lezen over
'Woonboerderij'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.