Partner

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Brummelhuis is de specialist in Nederland als het gaat om het ontwerpen en laten bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kapwoningen. De bouwwijze is traditioneel, dat geeft u als opdrachtgever optimale vrijheid voor het realiseren van uw ideale woning. Samen met u maakt Brummelhuis de vertaalslag van persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.Uw eigen droomhuis verwezenlijken, dat doet u samen met Brummelhuis!

MEER TONEN

Vrijstaande woning

Een woning op maat laten bouwen is een droom van menigeen.

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap (BPO)

Brummelhuis biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen om te zetten in een concreet bouwplan passend binnen uw budget. De architecten van Brummelhuis zijn u graag tot dienst. Samen met u inventariseren zij de door u gewenste bouwstijl en uw programma van eisen.

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Meer lezen over
'Vrijstaande woning'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.