Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Livingstone

Villa de Bongherd

Riet staat voor de rijke romantiek van het landelijke leven. U ervaart hoe beeldbepalend en smaakvol dit samengebracht is bij villa De Bongherd. U kunt een landhuis van deze grootse opzet in talloze variaties en naar eigen wens uit laten voeren. Wellicht met een bibliotheek, kantoor of een aparte eetkamer: het is geheel aan u.  

Bijzonderheden getoonde villa:

- Wit gekeimde gevels
- Halfronde raampjes “ossenogen” in rieten kap
- Prachtige arduin raamdorpels (Belgisch hardsteen)
- Openhaard uitgevoerd in rustieke lei

Inhoud woning

-Oppervlakte: 288 m2
-Kamers: 7
-Inhoud: 1067 m3
-Goothoogte: 5,90 m
-Nokhoogte: 8,65 m

Meer lezen over
'Villa de Bongherd'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.