Schuurwoning

Deze moderne schuurwoning van Brummelhuis kenmerkt zich door zijn simpele, heldere vorm.

Schuurwoning - Brummelhuis

In dit ontwerp is gekozen voor een mansardekap die de gehele hoofdbouw omsluit en bijna tot aan het maaiveld doorloopt. De robuuste windveer accentueert de dakvorm. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden qua uitstraling, materialen, afwerking en indeling. In dit ontwerp is de zijgevel gesloten met dakpannen maar dit kan desgewenst ook met meer openheid uitgevoerd worden. De garage/aanbouw is ontworpen in een contrastkleur, passend bij de hoofdbouw.

De royale woonkamer beslaat de hele voorzijde van de woning. De achterzijde biedt ruimte aan een grote woonkeuken met eethoek. De vide boven de eethoek zorgt niet alleen voor veel lichtinval maar ook voor een ruimtelijk effect waarbij de loggia in de zijgevel voor een bijzondere plek in deze woning zorgt.
Door de vide en de loggia heeft de verdieping een speelse indeling gekregen die ruimte biedt aan 3 slaapkamers en een badkamer.

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld.

Profielfoto van Brummelhuis
Brummelhuis
Maagdenburgstraat 18, 7421 ZC Deventer
Meer van Brummelhuis Bekijk alle

Moderne woning

Brummelhuis Moderne architectuurU wenst iets bijzonders, iets progressiefs en verrassends. U houdt van heel veel licht, van grote glasvlakken die doorlopen tot op de vloer, van strakke en duurzame materialen. Brummelhuis ontwerpt in deze stijl de woning die u zoekt. De gevels bevatten veelal een combinatie van materialen: (red cedar) hout, zinkaccenten en baksteen eventueel gestuct of gekeimd. De dakhelling varieert van 0º tot 60º en de kapvorm is een lessenaarsdak, een (asymetrisch) zadeldak of een combinatie van plat en lessenaar.  

Brummelhuis

Villa

Brummelhuis Villa U bent op zoek naar een uniek en voor u persoonlijk ontworpen villa geheel toegesneden op uw situatie. Brummelhuis biedt u de mogelijkheid om uw woonwensen om te zetten in een concreet ontwerp, passend binnen uw budget en duurzaam gerealiseerd. Onze architecten zijn u graag van dienst. Samen met u inventariseren wij uw programma van eisen, de door u gewenste bouwstijl en het bijbehorende budget. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een exclusief bouwplan, uniek voor uw ontworpen.

Brummelhuis