Foto: ruimte-voor-ruimte-kavels-3

Benieuwd naar bouwkavels in Noord-Brabant?

Ruimte voor Ruimte biedt het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs.

Verspreid over heel Noord-Brabant worden de komende jaren nog honderden bouwkavels aangeboden.

Elke locatie telt slechts een beperkt aantal kavels, wat in hoge mate bijdraagt aan de exclusiviteit. Ook variëren de bouwkavels in grootte, waardoor een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat. De bouwkavels variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden wij kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk onze website voor onze locaties en de prijzen.


Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van uw huidige woning kunt u gebruik maken van onze jarenlange kennis en ervaring en ons professionele netwerk. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben wij voor u uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

Van vrijdag 4 maart t/m zondag 6 maart a.s. staat Ruimte voor Ruimte op de Beurs Eigen Huis (ver)bouwen in de Jaarbeurs Utrecht. Onze collega’s vertellen u hier graag meer over de huidige en toekomstige projecten en verschillende mogelijkheden.
Een gratis entreebewijs voor 2 personen is aan te vragen via info@ruimtevoorruimte.com of onze Facebookpagina.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06 – 53 19 15 15. Meer informatie: www.ruimtevoorruimte.com

 

Reacties