array(1) { ["path"]=> string(15) "www.mattone.nl/" }
Partner

Villabouw Mattone B.V.

Welkom bij Mattone, een gepassioneerd bouwer die zich graag voor 100% inzet om uw woon- en werkdromen waar te maken. Want of u nu als particulier uw droomhuis wilt realiseren, of als ondernemer bedrijfsruimte voor uw ambities nodig heeft: Mattone maakt het graag waar mèt u. We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

MEER TONEN

Villa Ravenna aan de Nieuwkoopse Plassen

Deze gerealiseerde villa komt geheel tot zijn recht op deze prachtige locatie. Zo'n uitzicht over de Nieuwkoopse plassen gaat nooit wennen.

Droomwoning op een droomlocatie

Een variant op het traditionele zadeldak, is het gecombineerde dak. Dit kan op verschillende manier worden gevormd, bijvoorbeeld door de koppeling van twee volumens met een zadeldak, waarbij de nokhoogte van het hoofdvolume meestal net iets hoger is dan die van de 'aanbouw.' Dit ziet u ook bij deze villa.

 

 

Meer lezen over
'Villa Ravenna aan de Nieuwkoopse Plassen'?

meer van deze professional

Villa Rotterdam

Deze villa particolare staat gevestigd in Rotterdam.

Villa Bologna

Deze villa Bologna staat in Bleiswijk.

Luxe villa in Dordrecht

Deze moderne villa staat gevestigd in Dordrecht.

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.