Villabouw Mattone B.V.

Partner

De hoeksteen van bouwen is vertrouwen. Bijvoorbeeld er op kunnen vertrouwen dat je het gewenste eindresultaat krijgt. Dat afspraken worden nagekomen. Dat de opleveringsdatum wordt gehaald. Dat wat in orde moet worden gemaakt, ook daadwerkelijk gebeurd. Bouwen is per slot een complex proces, waarin opdrachtgever en uitvoerder op elkaar moeten kunnen rekenen. Waarin openheid van zaken regel is en afspraak is afspraak de normaalste zaak van de wereld. Voor Mattone spreekt het voor zich en vormt vertrouwen het uitgangspunt van het gehele bouwproces. Niet voor niets is de naam afgeleid van het Italiaanse woord voor hoeksteen. Want of het nu gaat om ontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, beheer, restauratie of renovatie: op Mattone kun je bouwen.

Villabouw Mattone

Bent u van plan een villa te laten bouwen? Dan zoekt u een bouwbedrijf dat de vakkennis en ervaring bezit om het project van idee tot oplevering probleemloos te laten verlopen. Zo kunt u onbezorgd genieten van deze bijzondere en unieke ervaring. Met Villabouw Mattone wordt een eigen huis bouwen een prettige en ontspannen beleving, omdat u verzekerd bent van het gewenste eindresultaat tegen de afgesproken prijs. Gedurende het gehele traject nemen wij u alle zorgen uit handen en stellen uw wensen en behoeften te allen tijde centraal. Wij bouwen uw droomhuis, terwijl u zich met uw gezin alvast kunt verheugen op het thuiskomen.

ARTIKELEN

Jaren 30 woning

Een robuust huis met stoere details. Dat is de nieuwe woning die in Rotterdam gebouwd is. De woning is een authentieke en stijlvolle jaren dertig woning.

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten valt deze villa op in de wijk.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Cypresbaan 36
2908 LT Capelle aan den IJssel
0104584098
info@mattone.nl
www.mattone.nl/
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Jaren 30 woning

Een robuust huis met stoere details. Dat is de nieuwe woning die in Rotterdam gebouwd is. De woning is een authentieke en stijlvolle jaren dertig woning.

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten valt deze villa op in de wijk.

Villa Siena

Deze fraaie "Villa Siena' van Mattone is bij uitstek geschikt voor een notaris uitvoering. In de notaris uitvoering is de entree centraal aan de voorzijde gesit...

Villa Lucca

De Villa Lucca biedt door zijn praktische indeling volop woonplezier. Dankzij de aan de zijkant gepositioneerde entree, profiteert u aan de voorzijde optimaal v...

Villa Bologna

De villa Bologna is een klassieke villa, die over drie verdiepingen alle ruimte biedt aan uw woonwensen. Deze villa is er in diverse uitvoeringenm elk met hun e...

Villa Milano

Voor Villabouw Mattone heeft MoederscheimMoonen de villa Milano ontwikkeld; een woning die de moderne geest van deze Noord-Italiaanse stad weerspiegelt. Het ont...

Villa Ravenna

Deze robuuste en statige villa refereert wat architectuur betreft vooral aan de tegenwoordig zo geliefde bouwstijl uit dejaren twintig en dertig van de vorige e...

Villa met parkeerkelder

Traditioneel jaren 30 woning met een parkeerkelder.

Villa in Amerikaanse stijl

Hier staat het licht gestucte landhuis, met veranda in een ‘groene’ omgeving.

Klassiek herenhuis

Balans is het toverwoord voor deze prachtige woning in Hollandse renaissancestijl.

Villa Siena met veranda

Een ruime, groene kavel met een oppervlakte van 5000 m2 was een zeer geschikte locatie voor de bouw van de Villa Siena in notarisuitvoering.

Moderne witte villa

Aan de voorkant alle privacy, aan de achterkant een indrukwekkend uitzicht.

Moderne strakke villa

Het strakke stucwerk, gebruik van natuursteen, glas en hout en de minimalistische kozijnen voor een optimale binnen-buitenbeleving stralen kwaliteit uit.

Een kijkje in de villa's

Mansardedak in pannen en riet

Twee villa's met een mansardedak. Eén met pannen belegd (tuile plat, zwart vol donker) en één met riet bedekt.

Onze gerealiseerde villa´s

Een greep uit de grote collectie van de villa´s die wij afgelopen jaren hebben gebouwd.

Villa in Engelse stijl

Dit romantische huis, in Engelse stijl, is met veel zorg ontworpen en gerealiseerd.

Sfeervol landhuis

Een prachtig landhuis met natuurlijke en oude materialen.

Villa met gebogen glasgevels

Op dit moment is deze villa in de afbouwfase. Dit bijzondere ontwerp is door het architectenbureau MVRDV ontworpen en door Villabouw Mattone gerealiseerd.

Prachtige landelijke villa

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Cypresbaan 36
2908 LT Capelle aan den IJssel
0104584098
info@mattone.nl
www.mattone.nl/

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media