string(1) "b"
Profielfoto van Mattone Bouwmeesters B.V.

Mattone Bouwmeesters B.V.

Cypresbaan 36, 2908 LT Capelle aan den IJssel

Over ons

Welkom bij Mattone, een gepassioneerd bouwer die zich graag voor 100% inzet om uw woon- en werkdromen waar te maken. Want of u nu als particulier uw droomhuis wilt realiseren, of als ondernemer bedrijfsruimte voor uw ambities nodig heeft: Mattone maakt het graag waar mèt u. We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

Villabouw Mattone

In zee gaan met Villabouw Mattone betekent dat u alle vertrouwen kunt hebben in de goede afloop van het bouwproces tegen een vooraf afgesproken prijs. Bovendien kunt u voor de realisatie van uw woning rekenen op een hecht team gespecialiseerde eigen vakmensen, dat garant staat voor optimale kwaliteit. Daarnaast werken wij op het gebied van sanitair, keuken, tuinontwerp, installatietechniek, et cetera, samen met vaste, betrouwbare partners. Zodat kwaliteit ook op dat terrein is gewaarborgd.

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, presenteren wij u een aantal hoofdvormen genoemd naar Italiaanse steden. Deze zijn het inspirerende uitgangspunt, op basis waarvan u eindeloos kunt variëren. Waarbij vanzelfsprekend uw woonwensen en -eisen, de ligging en de grootte van uw kavel, het bestemmingsplan en/of het beeldkwaliteitsplan, de geldende regelgeving en, niet te vergeten, uw budget, sturend zullen zijn voor het uiteindelijke ontwerp. Maak woondromen werkelijkheid en zet de eerste stap om uw eigen huis of vrijstaande woning te bouwen op een door u gekozen kavel. 

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.mattone.nl