array(2) { ["path"]=> string(66) "www.livingstone.org/onze-villas/tijdloos/71-villa-raedmeester.html" ["query"]=> string(76) "utm_source=wonen.nl&utm_medium=product&utm_campaign=villa%20de%20raedmeester" }
Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Livingstone

Villa Raedmeester

Villa Raedmeester is een tijdloze villa met een sterk karakter. Een villa waarin een traditioneel ontwerp is gecombineerd met een strakke, eigentijdse detaillering. De zorgvuldig ontworpen topgevels en samengestelde kap geven deze villa haar karakter. De dakkapellen geven veel lichtinval en extra ruimte op de eerste verdieping. 

Villa Raedmeester

Een ruime lichte vide in de hal zorgt er voor dat je een welkom gevoel krijgt. Binnen kunnen je wensen in vervulling gaan met zeven fraaie, flexibel in te delen woonvertrekken. Wat dacht je van de twee luxe badkamers? Villa Raedmeester is een grijs-witte schoonheid vol verrassingen.
De getoonde variatie kan ook prima onder de categorie 'vrij ontwerp' geschaard worden. Je ziet de kracht van het concept: omlijnde kaders of helemaal 'out-of-the-box'. Wat het startpunt ook moge zijn, je kiest met deze ruim bemeten villa voor een luxueus landelijk leven.

Inhoud woning

- Oppervlakte: 258 m2
- Kamers: 7
- Inhoud: 1013 m3
- Goothoogte: 5,34 m
- Nokhoogte: 9,44 m

Meer lezen over
'Villa Raedmeester'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.