Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht livingstone.org

Villa Coninck

Exclusief woongenot staat voorop bij deze fraai gestileerde Livingstone villa: Coninck. Voorzien van rijke bouwmaterialen en het ambachtelijk metselwerk.

Villa Coninck - Livingstone

De mix van modern design, karakteristieke en smaakvolle details zorgen voor een sfeer van klasse en luxe.  Je voelt je ongetwijfeld snel thuis in deze villa met haar mooie hoge, strakke plafonds en het hoge afwerkingsniveau.

Inhoud - Villa Coninck

-Oppervlakte: 187 m2
-Kamers: 6
-Inhoud: 963 m3
-Goothoogte: 5,95 m
-Nokhoogte: 10,88 m

Meer lezen over
'Villa Coninck'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.