array(2) { ["path"]=> string(61) "www.livingstone.org/onze-villas/klassiek/38-villa-coenen.html" ["query"]=> string(66) "utm_source=wonen.nl&utm_medium=product&utm_campaign=villa%20coenen" }
Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Livingstone

Villa Coenen

Het klassieke en ingetogen karakter van deze klassieke villa van Livingstone, Villa Coenen, doet deftig aan.

Eenvoud in belijning en gevelindeling zorgen voor een heel gebalanceerd ontwerp dat rust uitstraalt. Deze sfeer zet zich door in het interieur, waar je luxe, ruimte en comfort aantreft.

Livingstone

Plattegrond

Villa-Coenen-Livingstone-plattegrond-1.jpg Villa-Coenen-Livingstone-plattegrond-2.jpg

Villa-Coenen-Livingstone-plattegrond-3.jpg Villa-Coenen-Livingstone-plattegrond-4.jpg

Villa Coenen

Met deze woning heb je vele indelingsmogelijkheden door de centrale plaats van het trappenhuis. Zo kun je een extra kamer aanbouwen om de woonruimte te vergroten, of een tweede ingang creëren voor een informele entree of werkruimte. Villa Coenen is een voorbeeld van zowel binnen als buiten architectuur in optima forma.

De oppervlakte van de woning is 138 m2 en beschikt over vier kamers. De inhoud van de woning is 537 m3. De goothoogte is 5,84 m en de nokhoogte 8,74 m.

Meer lezen over
'Villa Coenen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.