Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht livingstone.org

Villa Beemdhof

Villa Beemdhof: een landelijke villa met gevoel voor detail. Het prachtige wit van deze villa doet bijna koloniaal aan. De contrasterende luiken en kozijnen geven villa Beemdhof een eigen persoonlijk karakter. Je kunt zelf zien hoe het samenspel tussen de witte gevel en de donkergroene accenten zorgen voor een rustige, serene uitstraling.

Dakkapellen

De vier fraaie sleepdakkapellen (één voor, drie aan de achterzijde) zorgen voor de perfecte finishing touch. Je kiest met deze ruim bemeten villa voor een luxueus landelijk leven. De oppervlakte van de woning is 239 m2 en beschikt over 6 kamers. De inhoud van de woning is 1.077 m3. De goothoogte is 3,75 m en de nokhoogte 10,06 m. 

Meer lezen over
'Villa Beemdhof'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.