Partner

Poortinga Bouw

Poortinga Bouw- en Exploitatiemaatschappij BV ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar elk type woning: vrijstaande bungalows, Engelse landhuizen, herenhuizen, jaren '30 woningen, pastoriewoningen, kubuswoningen, twee-onder-één-kap huizen alsmede multifunctionele bedrijfsruimten.

Sfeervolle, moderne villa van Poortinga.

Villa Poortinga

Een villa staat voor ruimte, licht en leefbaarheid. Individueel ontworpen en voorzien van een speels dak met lage dakgoot, zeer ruimtelijke vertrekken en niet zelden een veranda, serre of inpandig balkon. Aan een villa worden eigentijdse eisen als comfort, licht, lucht en ruimte ruimschoots ingewilligd. Een goed voorbeeld is deze sfeervolle, moderne villa.

Deze vrijstaande villa heeft veel grote ramen en is van binnen speels en warm. Rondom de woning ligt een grote tuin. Doordat deze villa door Poortinga op de zon is gebouwd, heb je elk moment van de dag de mogelijkheid om in de zon te zitten.

Voordelen bouwen met Poortinga

Poortinga bouwt al meer dan 50 jaar elk type woning. Bij Poortinga heb je één aanspreekpunt, dit voorkomt mogelijke miscommunictie en onnodige risico's. Daarnaast is het bouwteam dat je je woning gaat bouwen, zorgvuldig op vakkennis, klantgerichtheid en financiële zekerheid getoetst en samengesteld. Tenslotte zijn er risicovrije betalingsvoorwaarden door betaling in termijnen achteraf en wordt jouw droomhuis gebouwd onder garantie.

Je hoeft dus niet op zoek naar een externe aannemer of architect, maar hebt altijd met één partij te maken. Zo blijft het bouwen van je nieuwe huis voor jouw een overzichtelijke, zorgeloze en plezierige onderneming!

De 10 voordelen van Poortinga Bouw
- Eén aanspreekpunt, begeleiding van A tot Z;
- Maatwerk;
- Bouwen onder architectuur;
- Het moto is 'no cure, no pay';
- Uiterst scherpe prijs door procesoptimalisatie;
- Traditionele bouwmethode;
- Bouw volgens actuele EPC- en milieunormeringen;
- Landelijke dekking met Friese Nuchterheid;
- Risicovrije betalingsvoorwaarden door betaling in termijnen achteraf;
- Bouwen onder garantie.

meer van deze professional

Herenhuis van Poortinga bouw

Mooie herenhuizen gebouwd door Poortinga bouw.

Jaren dertig woning

Poortinga bouw ontwerpt en bouwt ook jaren dertig wonin...

Spannende zichtlijnen

In 2010 heeft Poortinga Bouw in samenwerking met Doren...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.