Partner

ECO architecten

Marco van der Wel en Roland van Deelen hebben meer dan twintig jaar ervaring in het (ver)bouwen voor particuliere opdrachtgevers en hebben in 2016 ECO architecten opgericht vanuit de overtuiging dat moderne architectuur gecombineerd kan worden met een duurzame bouw- en woonfilosofie. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van biobased of circulaire materialen en innovatieve energiesystemen.

Bedrijfsoverzicht ECO architecten

Urban Mini Homes

Urban Mini Homes stelt zichzelf tot doel, betaalbare, tijdelijke en makkelijk verplaatsbare woonoplossingen aan te bieden aan young urban professionals.

Urban Mini Homes

De ruime woningen zijn ontworpen voor stedelijke locaties wat zich vertaald in een krachtige en heldere architectonische expressie. Verschillende gevelafwerkingen zijn daarbij mogelijk. In de tweelaagse woning vormt de kenmerkende trap een functioneel als wel een bijzonder esthetisch meubel. De indeling van de woning is zo gekozen dat er een maximale benutting van de binnenruimte is gerealiseerd. De meterkast is daarvoor aan de voorgevel geplaatst en vormt de basis voor de luifel. Het toilet is gesitueerd op de verdieping waardoor er op de begane grond een ruime eet- en zithoek is gerealiseerd. De gevel- en dakopeningen zorgen tot slot voor een volledige doorkijk van de woning. Licht, ruimte, uitzicht, comfort en ruimtelijke beleving zijn de kenmerken voor deze royale stadswoning!

Meer lezen over
'Urban Mini Homes'?

meer van deze professional

Villa Renkum

Villa Renkum: een biobased, eigentijdse en leeftijdsbes...

Villa met zwembad

Een unieke biobased all-electric woning aan de Lentse P...

Villa ECO pure I

De ECO Pure I is een moderne, uiterst duurzame en luxue...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.