Partner

Finnhouse Houtbouw BV

Finnhouse is opgericht in 1970 en zodoende een bedrijf met een rijke historie. Finnhouse heeft haar eigen architect die uw unieke woning kan ontwerpen of een van de reeds gerealiseerde ontwerpen kan aanpassen. Finnhouse fabriceert en bouwt comfortabele houten huizen voor permanente bewoning, sfeervolle recreatie- en vakantiewoningen en representatieve accommodaties voor (sport)verenigingen en bedrijven.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht finnhouse.nl

Paal en Balk systeem

Modern wonen...in hout! Finnhouse ontwerpt en bouwt al meer dan 40 jaar houten woningen in houtstapelbouw, houtskeletbouw en nu ook in Paal & Balk systeem.

Het P&B systeem maakt gebruik van zware houten kolommen en liggers (palen en balken) om de constructie op te bouwen. De ruimten die ontstaan tussen de palen en balken worden direct gevuld met glas of met isolatiewanden. Door de zichtbare houtconstructie ontstaat een opmerkelijke detaillering met een moderne uitstraling waarbij een open architectuur mogelijk is. Een ontwerp geheel naar uw wensen, grote ramen, hout-en-steen combinaties en balken in het zicht zijn mogelijk. Het Finnhouse P&B systeem staat voor sfeervol, comfortabel en modern wonen… in hout. ……… Puur en Betaalbaar. Zie www.finnhouse.nl/houtbouw-systemen

Meer lezen over
'Paal en Balk systeem'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.