Foto: press_2013/bouwen-verbouwen-cover-magazine-132.jpg

Nu als app: Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen nu gratis als app te downloaden en in de winkel!

Na een flink aantal stormachtige jaren lijkt de huizenmarkt een voorzichtig herstel te vertonen. Langzaamaan trekt de huizenmarkt, voor het eerst sinds 2008, weer aan. Het verlengen van het BTW-tarief van 6% voor verbouwen en herstellen van woningen tot 1 januari 2015 draagt hier aan bij.

Zou men dan toch naar de oproep van Premier Rutte geluisterd hebben en 'wél dat huis gaan kopen'? Hoewel het nog te vroeg is om de vlag uit te hangen, zijn het in ieder geval redenen tot voorzichtig optimisme.

Laten we in ieder geval hopen dat deze trend door gaat zetten. Als trotse bezitter van een kavel of als huiseigenaar die toe is aan een aanbouw, zal het aan jou in ieder geval niet liggen! Heb je een kavel gekocht, dan laten we je in het eerste gedeelte van het magazine stap voor stap zien hoe je droomhuis tot stand komt. Verderop lees je meer over de mogelijkheden met aanbouw en afwerking van je woning.

Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen

Met handige tips, trends en voorbeelden proberen we je met Wonen.nl - Bouwen & Verbouwen op weg op te helpen. En houd tijdens het (ver)bouwproces het motto van de redactie in het achterhoofd: 'het komt altijd goed!'. Het magazine is vanaf vandaag gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store en ligt tevens in de winkels.

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

Meer informatie: www.wonen.nl/magazines

Publicatiedatum: 27 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties