Duurzaamheid en energiebesparing; de toekomst van de woningbouw


Dat is het uitgangspunt van Building Holland (22-24 maart - RAI Amsterdam)! Laat je verrassen door handige, energiebesparende en innovatieve oplossingen.

Ontdek de toekomst van de bouw

De bouw- en vastgoedsector kantelt. Niet volgend jaar, niet volgende week, maar nú. Industrieel bouwen, innovatieve financieringsconstructies en totaalconcepten worden gemeengoed. Naast exclusieve lancering van innovaties en presentaties van creatieve conceptoplossingen vinden er tijdens Building Holland tientallen lezingen en workshops plaats.

Daarnaast staan voor de eerste keer in de geschiedenis de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium: Koolhaas, Van Berkel en Rau. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: ‘(Re)Building the Future’. Grijp deze 'once in a lifetime' kans om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector te zien, te horen én te beleven.

Concept Area’s

Nieuw dit jaar zijn de Concept Area’s met specifieke thema’s als Duurzame Woningbouw, Smart Buildings en Renovatie & Transformatie, waarin deze actuele onderwerpen toegelicht worden. Als bezoeker van Building Holland 2016 selecteer je thema’s tijdens de registratie die jij interessant vindt en je krijgt aan de hand daarvan een persoonlijke Building Holland Xperience Tour, die bezoekers langs Concept Area’s, stands en lezingen leidt.

Ontdek hier exclusieve innovaties en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan met renovatie, onderhoud, innovatieve financieringsconstructies en meer.

Vraag hier je gratis kaarten aan.

AANBEVOLEN

Architect: bijzondere ontwerpen en architectuur

Een architect helpt bij het uitzoeken van je huis. De architect gaat de mogelijk...

Moderne villa te Aerdenhout

Een rietgedekte hoogbouw villa met een eigentijdse uitstraling, in een Z-vorm, n...

Passief Bouwen

De oorsprong van deze bouwmethode ligt in de 80er jaren. De Chinese overheid had...

Welke aankoopmakelaar Almere?

Ben je bekend met Almere? Een moderne en jonge stad met snelgroeiende, kindvrien...

Advertentie