Foto: Ruimte-voor-Ruimte-bouwkavels-afprijzing

Bouwkavels Ruimte voor Ruimte afgeprijsd

Nu zelf bouwen, is geld verdienen. Ruimte voor Ruimte heeft de koopsom van diverse bouwkavels tijdelijk afgesprijd.

Het is nu de tijd om je plannen voor het kopen van bouwkavel door te zetten! De kosten voor het zelf bouwen zijn op dit moment ongekend laag. Bovendien heeft Ruimte voor Ruimte de koopsom van diverse kavels tijdelijk in prijs verlaagd. Als koper van een bouwkavel doe je daarmee een goede investering in je toekomst.

Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond op een unieke locatie in Brabant. Gelegen aan de rand van dorpen en steden, liefst met uitzicht over weiden, akkers, bos of hei. Eindelijk ruimte voor een zwembad of een riante tuin die het decor vormt van zomerse feesten. Hoe je droomwoning er ook uitziet, op de kavels van Ruimte voor Ruimte kun je dat huis realiseren. Exclusieve plangebieden met vaak een beperkt aantal kavels waar u naar eigen inzicht en wens een woning kunt (laten) bouwen.

De kavels van Ruimte voor Ruimte variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2. Een enkele kavel meet 2.500 m2 of zelfs 8.000 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging biedt Ruimte voor Ruimte kavels aan met een koopsom vanaf € 160.000,- vrij op naam. Bekijk de website www.ruimtevoorruimte.com voor hun locaties en de prijzen. 

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06 – 53 19 15 15.


Voorbeelden van bouwkavels van Ruimte voor Ruimte:
Publicatiedatum: 16 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties