Moderne woning

Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedrijf Ter Reehorst is door een architect ontworpen. De woning heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo is het dak voorzien van gepatineerd zinken felsdak, hebben de kozijnen een strakke vormgeving met tripleglas en hebben de buitengevels en het dak een hoge isolatiewaarde (rc 5.0).

Werkwijze Ter Reehorst

Betrouwbaarheid en een klantgerichte aanpak combineert met gedegen kennis van zaken en een realistische planning. Bouwplannen en ideeën worden eerst tot in detail besproken, waarna er een nauwkeurige kostenraming wordt gemaakt. Wanneer deze raming binnen uw budget past worden de plannen nader uitgewerkt in een tekening en een interactieve weergave van de woning. Aan de hand hiervan wordt een precieze calculatie verstrekt.

Door het opstellen van een aanneemovereenkomst weten u precies waar u aan toe bent. Alle noodzakelijke formaliteiten (waaronder het aanvragen van een omgevingsvergunning) behoren tot de service. Als het werk het nodig maakt om een extra ontwerper in te schakelen wordt dit ook door hen verzorgd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl