array(1) { ["path"]=> string(19) "www.ter-reehorst.nl" }
Partner

Bouwbedrijf Ter Reehorst

Bouwbedrijf ter Reehorst kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. Kennis is overgedragen van vader op zoon. Ook andere gezinsleden werken volop mee in het bedrijf. Wij zijn niet te klein voor het uitvoeren van grootschaliger projecten, maar we voelen ons niet te groot als ‘timmerman’ om de hoek. Bouwbedrijf ter Reehorst regelt alles: van ontwikkeling tot uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Kortom vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit is verzekerd.

MEER TONEN

Moderne woning

Deze eigentijdse, moderne woning, gebouwd door Bouwbedrijf Ter Reehorst is door een architect ontworpen. De woning heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo is het dak voorzien van gepatineerd zinken felsdak, hebben de kozijnen een strakke vormgeving met tripleglas en hebben de buitengevels en het dak een hoge isolatiewaarde (rc 5.0).

Werkwijze Ter Reehorst

Betrouwbaarheid en een klantgerichte aanpak combineert met gedegen kennis van zaken en een realistische planning. Bouwplannen en ideeën worden eerst tot in detail besproken, waarna er een nauwkeurige kostenraming wordt gemaakt. Wanneer deze raming binnen uw budget past worden de plannen nader uitgewerkt in een tekening en een interactieve weergave van de woning. Aan de hand hiervan wordt een precieze calculatie verstrekt.

Door het opstellen van een aanneemovereenkomst weten u precies waar u aan toe bent. Alle noodzakelijke formaliteiten (waaronder het aanvragen van een omgevingsvergunning) behoren tot de service. Als het werk het nodig maakt om een extra ontwerper in te schakelen wordt dit ook door hen verzorgd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ter-reehorst.nl

Meer lezen over
'Moderne woning'?

meer van deze professional

Exclusieve villabouw

Bouwbedrijf ter Reehorst heeft al meer dan dertig jaar ...

Uw droomwoning laten bouwen

Een woning laten bouwen zonder zorgen.

Bouwplannen?

Uw huis laten bouwen door Bouwbedrijf ter Reehorst.

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.