string(1) "p"

Moderne architectuur

In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw

Het moderne woonkarakter staat voor een woning met lef! De nadruk ligt op strakke vormen, heldere volumes en grote glasvlakken. Een compositie van licht en ruimte. Een moderne stijl woning is open, puur en zuiver.

In de Moderne stijl een woning bouwen met Poortinga Bouw

Heldere lijnen, strakke primaire vormen, gestileerde composities en veel glas kenmerken de moderne stijl woning. De indelingen zijn strak, open en licht door de ruime toepassing van glas. Onderscheidende kleurstellingen, het spelen met structuren en de combinatie van hout, steen en stucwerk bieden de mogelijkheid om de moderne stijl villa een geheel eigen uitdrukkingsvorm te geven.

Moderne bouw staat niet zelden in het teken van duurzaamheid. Hergebruik van bestaande materialen is bijna verheven tot kunstvorm. Naast de aandacht voor recyclebare materialen - hout, baksteen, beton en staal - zien we ook de opkomst van alternatieve bouwmaterialen. Denk daarbij aan het ecologisch verantwoorde bouwen met bijv. stro en leemstuc. Ideaal voor waterbuffering, filtering van schadelijke stoffen en goede warmte- en geluidsisolatie.

Meer informatie

Voor meer informatie beozek ook onze website: www.poortinga.nl