Partner

Hopman Huis

Hopmanhuis ontwerpt al meer dan 10 jaar droomhuizen op maat. In een overzichtelijk ontwerp- en bouwtraject, creëren wij een unieke woning voor u, met vooraf duidelijkheid omtrent de financien. Een huis waarin al uw woonwensen worden verwerkt, met veel aandacht voor kwaliteit, plattegrond en detaillering. En dat is duidelijk terug te zien in het eindresultaat!  

Gemoderniseerde jaren 30 villa

Dit is een voorbeeld van een authentieke jaren '30 woning, twee-onder-1- kap, die door Hopmanhuis volledig is gemoderniseerd.

Ontwerp, verbouwing en renovatie

De onderste laag van de woning is totaal getransformeerd. Naast de woning is een bijgebouw gemaakt, die via een - met glas overkapte - gang aansluit op de bestaande woning. Het voormalige souterrain is ingericht als luxe leefkeuken met openhaard. Aansluitend hieraan ligt een veranda met eveneens een mooi buiten openhaard. Vanuit het souterrain bereik je via de strakke houten trap de woonruimte op de bel etage. Er is een sterke connectie met de buitenruimte gerealiseerd door de woning aan de achterzijde uit te breiden met een uitbouw voorzien van veel glas.

Meer lezen over
'Gemoderniseerde jaren 30 villa'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.