array(1) { ["path"]=> string(54) "www.hopmanhuis.nl/woningen/jaren-30/woning-jrr-001/21/" }
Partner

Hopman Huis

Hopmanhuis ontwerpt al meer dan 10 jaar droomhuizen op maat. In een overzichtelijk ontwerp- en bouwtraject, creëren wij een unieke woning voor u, met vooraf duidelijkheid omtrent de financien. Een huis waarin al uw woonwensen worden verwerkt, met veel aandacht voor kwaliteit, plattegrond en detaillering. En dat is duidelijk terug te zien in het eindresultaat!  

Jaren-30-woning

Villa met modern interpreteerde kenmerken uit de jaren 30

Ambachtelijk

De voorkeur van Hopmanhuis voor een rijke detaillering komt duidelijk terug in de combinatie van betonkaders, eerlijke bakstenen en zink met een bijzondere maatvoering. Door te werken met een terugliggende voeg in het metselwerk valt de ambachtelijke baksteen des te meer op.

Het beeldkwaliteitsplan van het villapark waarin deze woning staat schreef een jaren '30 bouwstijl voor. Hopmanhuis bracht het ambachtelijke karakter dat kenmerkend is voor de woningen uit die tijd terug in het ontwerp. Door verbijzondering van kenmerkende stijlelementen en de materialisatie en detaillering is karaktervol huis onstaan. Let op het verlijmde glas op de hoeken van de ramen en de dakkapellen uitgevoerd in zink.

- inhoud: 1270m³
- vloeroppervlakte: 394 m²

Meer lezen over
'Jaren-30-woning'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.