Foto: Kavels-noord-brabant-ruimte-voor-ruimte.jpg

Interesse in een bouwkavel in Noord-Brabant?

Ruimte voor Ruimte biedt je het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs.

Sinds 2003 zijn er ruim 1.250 bouwkavels verkocht. Er zijn op tal van plaatsen kavels beschikbaar of in ontwikkeling. Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van je huidige woning kun je gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring en het professionele netwerk van Ruimte voor Ruimte. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben wij voor u uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

De bouwkavels van Ruimte voor Ruimte variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2 en liggen op prachtige plekken aan de randen van steden en dorpen. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden ze kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk de website voor onze actuele locaties en de prijzen.

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober staat Ruimte voor Ruimte op de 'Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen' in de Jaarbeurs Utrecht. Onze medewerkers staan dan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven betreft onze lopende en toekomstige projecten.
Daarnaast neemt Ruimte voor Ruimte ook deel aan De Woonsalon te Tilburg welke plaatsvindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober a.s.. Ook daar staan onze medewerkers en koffie voor je klaar.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld je je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06 – 53 19 15 15.

Reacties