Foto: 2017/Ruimte-voor-Ruimte-1.jpg

Benieuwd naar bouwkavels in Noord-Brabant?

Ruimte voor Ruimte biedt het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs.

Er is op tal van plaatsen bouwgrond beschikbaar of in ontwikkeling.

Verspreid over heel Noord-Brabant worden de komende jaren nog honderden bouwkavels aangeboden. Elke locatie telt slechts een beperkt aantal kavels, wat in hoge mate bijdraagt aan de exclusiviteit. Ook variëren de bouwkavels in grootte, waardoor een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat. De bouwkavels variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden zij kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk de website voor de locaties en de prijzen.

Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van uw huidige woning kun je gebruikmaken van de jarenlange kennis en ervaring en ons professionele netwerk. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben zij voor je uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

Via de nieuwsbrief houden zij je op de hoogte van de exacte datum van de start van de verkoop. Ben je benieuwd naar deze en andere ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld je zich dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06–53191515.

Reacties