Foto: ruimte-voor-ruimte

Benieuwd naar bouwkavels in Noord-Brabant?

Ruimte voor Ruimte biedt het meest uitgebreide aanbod bouwkavels in Brabant aan tegen de laagste prijs.

Verspreid over heel Noord-Brabant worden de komende jaren nog honderden bouwkavels aangeboden. Elke locatie telt slechts een beperkt aantal kavels, wat in hoge mate bijdraagt aan de exclusiviteit. Ook variëren de bouwkavels in grootte, waardoor een afwisselende en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat. De bouwkavels variëren in grootte van circa 500 m2 tot 1.500 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte en ligging bieden ze kavels aan met een koopsom vanaf € 188.000,- vrij op naam. Bekijk de website voor de locaties en de prijzen.

Maar Ruimte voor Ruimte biedt meer. Ook als het gaat om de keuze van een kavel, de financiering, het bouwproces en de verkoop van je huidige woning kunt u gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring en het professionele netwerk. Dit kosteloze pakket aan diensten hebben ze voor je uitgewerkt in een overzichtelijk stappenplan.

Recent is project Eersel in herontwikkeling gegaan. Het plangebied Hoogstraat ligt op een groen overgoten locatie aan de zuidoostelijke rand van de kern Eersel. Op deze unieke plek liggen de 30 riante kavels die in grootte variëren van circa 503 m2 tot circa 931 m2. Ook is project Vlierden in gemeente Deurne in verkoop gegaan. De riante kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen ten zuidwesten van de dorpskern van Vlierden. De ligging aan een lint met daarachter het buitengebied, maakt dat je woonbeleving hier uitgesproken landelijk en groen is op de vijf kavels die variëren in grootte van circa 700 m2 tot 1.500 m2.

Naast de verkoop van reeds lopende projecten start Ruimte voor Ruimte voor de zomer ook met de verkoop van kavels in Tilburg, Sint Oedenrode en Spoordonk. Na de zomer zal een start gemaakt gaan worden met de verkoop van kavels in Vught.
Ben je benieuwd naar deze en andere ontwikkelingen bij Ruimte voor Ruimte, meld je zich dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marij-Ellen Smits op telefoonnummer 06 – 53 19 15 15. 

Reacties