Partner

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Brummelhuis is de specialist in Nederland als het gaat om het ontwerpen en laten bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kapwoningen. De bouwwijze is traditioneel, dat geeft u als opdrachtgever optimale vrijheid voor het realiseren van uw ideale woning. Samen met u maakt Brummelhuis de vertaalslag van persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.Uw eigen droomhuis verwezenlijken, dat doet u samen met Brummelhuis!

MEER TONEN

Brummelhuis bungalow

Een woning tijdloos, traditioneel of modern vormgegeven, gebouwd van duurzame materialen. Brummelhuis maakt de bungalow die u zoekt.

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

U houdt van bakstenen gevels die rust uitstralen eventueel gecombineerd met houtaccenten. Het dak wordt als plat of met een lichte helling vormgegeven, een combinatie met topgevels en zadeldak is eveneens mogelijk.

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Plattegronden

BROCHURE-plattegronden_V21_Pagina_1.jpgBROCHURE-plattegronden_V21_Pagina_2.jpg

Meer lezen over
'Brummelhuis bungalow'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.