Foto: 288066

Verkoopjehuiswel.nl bevrijdt woningmarkt

Vraag en aanbod woningmarkt bij elkaar met verkoopjehuiswel.nl.

Vraag en aanbod woningmarkt bij elkaar met verkoopjehuiswel.nl.

Voortaan kan iedere woningverkoper of woningzoeker via deze website gebruikmaken van zeer ingenieuze software die meer doet dan vraag en aanbod bij elkaar brengen. Het unieke is dat er op basis van individuele woonwensen complete, afgeronde ketens van kopers en verkopers worden gevormd. Zo komt er een einde aan het veelvoorkomende probleem dat mensen pas een woning durven te kopen als hun eigen woning verkocht is. Op www.verkoopjehuiswel.nl staat een kort filmpje waarin het concept bondig en helder wordt uiteengezet.

Initiatiefnemer Steven de Jong legt graag uit waarom Verkoopjehuiswel.nl zo revolutionair is: 'Wij zijn geen woningzoeksite, maar een kopersvindsite. Als onafhankelijke partij leggen we een laag over de hele landelijke woningmarkt. Alle marktinformatie wordt gedeeld, ons blikveld blijft niet beperkt tot bijvoorbeeld alleen het aanbod van makelaars die zijn aangesloten bij een makelaarsvereniging. Je hoeft zelfs niet eens per se een makelaar te hebben om via Verkoopjehuiswel.nl een koper voor je woning te vinden. Dat betekent overigens niet dat wij de makelaar links laten liggen. Integendeel: makelaars spelen een belangrijke rol in ons concept. Ons programma helpt hen tegen een kleine vergoeding aan 'hot' verkoopleads. Daarmee kunnen zij hun werk effectiever dan ooit doen; ze kunnen zich helemaal focussen op het rond krijgen van de transactie.'


Aan de basis van Verkoopjehuiswel.nl ligt een database waarin woningkenmerken en woonwensen worden opgeslagen. Door vraag en aanbod nauwkeurig te matchen, selecteert het programma voor elke verkoper precies de geschikte potentiële kopers, net zolang tot er weer een afgeronde keten van kopers en verkopers is gevormd. Steven de Jong onderstreept in dit verband nogmaals het belang van onafhankelijkheid: "Wij verzamelen alle informatie over de Nederlandse woningmarkt en delen die met iedereen. Zo heeft iedereen gelijke kansen."

Inschrijving op www.verkoopjehuiswel.nl is geheel gratis en vrijblijvend. Pas wanneer er een concrete lead wordt gegenereerd - en de verkoper aangeeft een afspraak te willen maken met de potentiële koper - betaalt de verkoper een bescheiden bedrag. Behalve voor het vinden van woningkopers is Verkoopjehuiswel.nl eveneens zeer geschikt voor 'stille verkopers': mensen die hun woning niet al te nadrukkelijk in de etalage willen zetten. Ook voor benchmarking - het bepalen van de waarde van een woning op basis van de interesse die ervoor wordt getoond - is Verkoopjehuiswel.nl een ideaal instrument.

Meer informatie: www.verkoopjehuiswel.nl

Publicatiedatum: 11 oktober 2012

Reacties